- 25 Ocak 2010
- 53.467
- 39.155
- 3.923
Bildirimlerimizi açalım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

? Dalga mi geciyon ciddi misin?Bildirimlerimizi açalım![]()
Melih kardeşim 22 Ağustosta Honor 90 çıkıyortelefon değişecem tavsiyen var mı knk
gönül iphone istiyor ama 65bin lira fiyatı mevcut. 65 yıl kullanmam lzm benim o telefonu alırsam
Herkes bugün hareketli olacak demeye başladı ama olacak hareketlilik şu:
- Zaniolo gidiş KAP
- Ziyech İstanbul seyahati ve görüşmelere başlandı KAP'ı
Bunun dışında ek bir gelişme olacağını düşünmüyorum.
Şubat ayında Asus telefonum rahmetli olunca araştırıp fiyat performans ürünü olarak lanse edilen Poco C40 aldım. Çok memnun olduğumu söyleyemem. Bir kere görsel veya videolar telefonu yataya alınca yatay hale gelmiyor. Bunun olması için telefonu kapatıp açman gerekiyor. Ayrıca istinasız her uygulamasında reklam var. Çok can sıkıcı. Ha bir şekilde kullanılıyor mu iş görüyor mu evet ama memnun değilim.Poco markalı telefonlar tam fiyat performans ürünü oluyor incelemeni öneririm.
Lisansla ilgili bir sıkıntı mı var en kötü play-off a bir gün kala eklenir herhaldeTete nin Lisansi ne olacak acaba. Keske Molde maçinda oynatabilsek
MIUI pişmanlıktır renktaşŞubat ayında Asus telefonum rahmetli olunca araştırıp fiyat performans ürünü olarak lanse edilen Poco C40 aldım. Çok memnun olduğumu söyleyemem. Bir kere görsel veya videolar telefonu yataya alınca yatay hale gelmiyor. Bunun olması için telefonu kapatıp açman gerekiyor. Ayrıca istinasız her uygulamasında reklam var. Çok can sıkıcı. Ha bir şekilde kullanılıyor mu iş görüyor mu evet ama memnun değilim.
Kaşarlanmiş dedigin bi mertens bir muslera var. 30-32 yaşinda da kaşarlanmiş demeyelim 1 zahmetZaten bu bir olasılık, burada mesele o oynar bu oynamaz değil, ben bir meseleye dikkat çekmek istedim ama anlayana tabi.
İdare etmesi zor bir ekip oluşturuluyor, teknik adam için de zor. Bir takımda 2-3 tecrübeli kaşarlanmış adama OK ama bu sayı 7-8'lere çıkarsa orada endişe etmek gerekir.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi