Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genc topculara da yonelmek lazim, özellikle orta sahaya. Temposuz orta saha takimi kanser eder. Ve torreira yokken oynanan oyun ortada

Birde uyuşturucu bağımlısı aliyor diyen kuşlara suraya bakmalarında ne diyecekler?
Tadic'e sorsunlar niye yapiliyormus bu testler?

Allahin mallari.

20230817_115918.jpg

Bizim takımda bir tane büyük oyuncu var icardi. Gerisi hepsi takım oyuncusu her premier lig yapanı star sanmayı bırakalım. Zaha da Ziyech de tete her türlü mücadeleyi saha içinde yapacak ki icardi de yapıyor

zaha’ya sadece premier league “yapmış” demek abes kaçar ama

ligin en iyi oyuncularından biri oldu hep

Cannabis çıksa temiz olmazdı değil mi?
Yeşilci diyorlardı Reise, bilemiyorum.

Bu ara dün Alman hükümeti Cannabis / Esrarı yasal yapma kararı verdi. Yılın sonuna kadar kural devreye girecek.
Millet ufak ufak dernekler'de yasal olarak satın alabilecek. Amerika, Kanada ve Uruguay sonrası biz de yeşillendik. Çok geç bile kalındı bu karar.

Acaba TR'de ne vakit yasal olacak :D
Alkol ve sigara yasalsa, ki çok daha zararlı, o da yasal olmalıdır.

Aynen rtas bende okudum bu mevzuyu. Onunla birlikde Türkler icin cifte vatandas izini icin yasa cikarcaklarini diyorlardi. Bunun hakkinda bi bilgin var mi, dört gözle bekliyorum cifte vatandas olmak icin. Yillardir bize yasakdi, cok bekledim her zaman ikisine sahip olmak istedim. Sonunda olacak gibi. Insallah olur.

Cannabis kolay kolay bagimlilik yapmaz ki. En bilinen dezavantaj tembellik o da olsa coktan belli olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt