- 4 Ağustos 2009
- 92.348
- 74.399
- 5.358
Burhan gecen gun ilgilendiğimiz oyuncularla alakalı 200 adet isim saymıştı. Aralarında ziyeş yoktu di mi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
k bakma seni hep tinerci serdar saridagla karistiriyorum ustaddŞuanki form durumuna göre Barış oynar, Kerem yedek bekler.
Gelirse zaten Lazio'ya hayırlı olsun gelmemesi daha hayırlımelikşah üstadımızdan bi last dance
guendouzi hakkında bir bilgi gelmez mi
şak 3+1
Ozani hic sevmem rts. Ozan-apo ikilisi pek hos olmaz gibi.Nelsson satıp ozan almak oyunumuzu da daha geşiltirmez mi ben öyle düşnüüyorum
Ohaa bu herif normalde hep olumsuz yazar. Bu bile böyle diyorsa Genduzi h.o şimdiden
Katilmiyorum. Kullanan hepsi bagimlisi sürekli istiyorlar, igrenc 1 seyCannabis kolay kolay bagimlilik yapmaz ki. En bilinen dezavantaj tembellik o da olsa coktan belli olurdu
Guendouzi suan istenmeyen Adam kulupte ondan olabilir, taraftarin gozunden dustu bayaCengiz'i 15'e satan kulüp Guendouzi'yi 10'a satacak he![]()
Bir tane ucuz, genç, gerçek bir 6 olan Torreira'yı yedekleyecek birini alsınlar onunla birlikte yeter. Eyüp Aydın, Oğulcan Ülgün gibi yerli de olabilir takımda gerçek pozisyonu 6 olan Torreira dışında oyuncu yok.10-15m arasi Guendouziye basarsak baska orta saha transferi gelmez
15 + 2m bonusa biterMarsilya taraftarına göre 20 falan okey gözüküyor, Türklerde çok para var ama cimriler falan yazmışlar, fbnin cengizde ki enayiliğini baz alarak
guendouzi işimize yarar ama 20 eder mi :/