Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin bahsettiğin sıkıntılar ve yorumlara katılmakla beraber biraz erken yelkenleri suya indiriyoruz ve sert davranıyorsun gibi geldi.

Evet oyun olarak bir süreklilik vaat etmesekte (Ljubnana ilk maç hariç) daha bu kadar üstten eleştirmek için erken geliyor. Oyuncular konusunda da o kadar kötü bir transfer politikası görmüyorum, hepimizin bahsettiği üzere fazla General tarzda oyuncu oldu ama bunları takım haline getirmek de antrenöre kalıyor.

Ziyech Ajax yıllarına yakın performans gösterirse Mertens'in ara ara yaptığı takım bağlantısını çok rahatlıkla yapabilecek bir oyuncu.

Tek eleştiri Rashica için yapılabilir ben de çok istiyordum orada da Tete riskine girildi. Hem bonservis verilmedi hem de yıllık maaş olarak Rashica'da benzer ücretleri alırdı.

Tek hamlede öyle garip yorum yapan arkadaşlarımız var ki anlamıyorum.

Bir diğer eleştiri de orta sahanın gecikmesine yapılabilir. Orada da üst düzey oyunculardan biri gelecekse belki de beklediğimize değdi diyeceğiz. Sen hep Torreira örneğini veriyordun mesela, geçen senede baya bekledik ama buna değdi.

Kanaat önderi gibi birisin forumun, böyle hızlı ve sert tepkiler için erken bence ya :)
Sevgili Keramettine su yönden katılıyorum.Gecen seneki takımdan bağımsız olarak sezona Torreirasiz Berkan Oliviera ile başlamak ilerde bakambu Halil sağda Barış Alper açıkçası çok savruk bir görüntü verdi son maçlarda ise hala oturmayan kadro biraz can aciticiydi.yeni transferlerin henüz katkı saglamamasi alınan Halil bakambunun gomisi aratmasi ortasahanin pasifligi ve oraya hala taş gibi bir oyuncunun alınmaması düşündürüyor.umarim düzelir hersey

Bir hafta içinde orta saha transferini tamamlamassak cagne vakasına dönücek iş ondan korkuyorum bitirsinler artık şu işi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaniolo zaha ile iyi anlasıyomus galiba :( en azından sene sonu dönecek ve birlikte izlyecegiz:cigara:

bjk den daha fazla ister inş onlar alırda batar

Nelsonun bonservisi yıllığına denk geliyo gayet makul :d Şaka bi yana bu paraları istese görüşülmezdi bence şlye kalırsak max yıllık 5 kağıda gelir.

nah.jpg

GS adasını istemeyi unutmuş

Yalan diye umuyorum, dogruysa yallah Arabistan'a :D

Beşiktaşa gitsin

Psg nin geçen sezonki şampiyonlar ligi geliri mi bu renkdasım

Nereye doğru çömelelim ramos

Bana biraz Beşiktaş alıyor haberi gelmiş de bu paralara zaten alınmaz diye taraftarı avutmaya çalışıyor gibi geldi. Öyle değildir inşallah. Ramos %100 gelmeli diyemiyorum ama bizden başkasında görmeyi de hiç istemem. Acayip sembol bir adam.

Sucu reis geldi aklıma
1692293577285.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt