Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendouzi haberlerini susturup gizliden ilerlemek icin de yalanlamis olabilir. Bu da bir ihtimal.

Ama istedigim 8 numara tip Guendouzi gibi. Savunmasi cok ust duzey degil ama dribblingi var, top teknigi var, oyun gorusu iyi denecek duzeyde, hizi ortalamanin ustunde. Bu tipte oyuncu bakiyoruzdur umarim.

Erden Bey’in açıklamaları okudum, Rashica için ağlanacak bir durum yokmuş. Yangını söndürelim. 🚒🧯

Beklentiyi yükseltmeye gerek yok.. nelson gidiyorsa ramos ortayada verratti yeterli olacaktır.

40 gündür bizi bekleyip başkası ile anlaşmayan 8 numarayı muhakkak almamamız lazım.

Bizim alacağımız 8 numaranın dev takımların ilgisi olmasına rağmen projemize ikna olup bize gelmesi lazım

1 hafta daha sıkalım dişimizi
playoffta da orta saha transferi yok demek ki

Zaninin satisini elestirenler daha once bu kadar yuksek bonservis bedeli verip ustunede bu kadar kar ettigimiz kac tane futbolcu varda Zani transferini bu kadar elestiriyonuz Adam Cl kazandirsa bile en fazla 35'e gidecekti.

Matteo listemizde, ama anlıyorum tabii arka planda olanları düşününce.
Şeref yoksunları araya girmesin diye öyle demiş de olabilir
Ama o kadar net yalan söylemiyor Erden Timur yav, gerçekten ilgilenmediklerimize direk yok diyor, ilgilendiğimiz isimlerde de lafı yuvarlıyor sanki hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt