Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Szymanski de kalite var bizde o bölgeden gol atabilmeliyiz Ziyech ilaç olabilir şu tarz şut imkanı verince cezayı kesen futbolcu her zaman takımı 1 adım öne taşır.

En son Sneijder, Sergio ve mertens şut özürlü adamlar, hadi mertens yaşlandı da, Sergio keşke hiç şut cekmese

En son Sneijder, Sergio ve mertens şut özürlü adamlar, hadi mertens yaşlandı da, Sergio keşke hiç şut cekmese
Geçen sene Mertens şutları da çok etkili değildi bi Alanyaspor'a çok güzel gol attı bu senede Zalgris'e attı eski Mertens olsa çok net ceza sahası dışından 7-8 tane net golü olurdu. Oliveira bize gelmeden önce uzaktan golleri var sezona çok iyi şut çekerek başlamıştı sonradan giderek kötüleşti.

Videoyu izledim Ramos'a yalan demedi, herkesin listesinde olan bir isim ama rakamlar. Bizim bütçemizin 5'te 1'ini istiyor dedi. Hatta Ramos'u 2-3 defa sordular sonuncuda "diğer soru neydi" dedi Ramos dediler cevap vermeden önce güldü "işime gelen..." dedi.

Nottingham Forest ve Galatasaray, Nicolás Domínguez için Bologna'ya resmi teklifte bulundu. (TyCrts)

Videoyu izledim Ramos'a yalan demedi, herkesin listesinde olan bir isim ama rakamlar. Bizim bütçemizin 5'te 1'ini istiyor dedi. Hatta Ramos'u 2-3 defa sordular sonuncuda "diğer soru neydi" dedi Ramos dediler cevap vermeden önce güldü "işime gelen..." dedi.
stopere takımı guclendirecek bir takviye yapacagız dedi. ramos konusu konusulduktan sonra amaç ters manyel olsa bunu demezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt