Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.249
- 2.621
- 1.023
Ndidi + Dominguez'e hazırlayın kendinizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de gerçek işte
Szymanski de kalite var bizde o bölgeden gol atabilmeliyiz Ziyech ilaç olabilir şu tarz şut imkanı verince cezayı kesen futbolcu her zaman takımı 1 adım öne taşır.
Geçen sene Mertens şutları da çok etkili değildi bi Alanyaspor'a çok güzel gol attı bu senede Zalgris'e attı eski Mertens olsa çok net ceza sahası dışından 7-8 tane net golü olurdu. Oliveira bize gelmeden önce uzaktan golleri var sezona çok iyi şut çekerek başlamıştı sonradan giderek kötüleşti.En son Sneijder, Sergio ve mertens şut özürlü adamlar, hadi mertens yaşlandı da, Sergio keşke hiç şut cekmese
Videoyu izledim Ramos'a yalan demedi, herkesin listesinde olan bir isim ama rakamlar. Bizim bütçemizin 5'te 1'ini istiyor dedi. Hatta Ramos'u 2-3 defa sordular sonuncuda "diğer soru neydi" dedi Ramos dediler cevap vermeden önce güldü "işime gelen..." dedi.
Yalanlama dogru mu?Kime yalan dedi, Ramos'a mı?
Bİliyorum abi 2 defa izledim açıklamalarıDemedi öyle bişi, geçiştirdi.
Gitti adam abv
1 sene sözleşmesi kalan Fofana'ya 35 m euro veriyorlar Nelsson'a bi 25 çıkarıp veremediler yazıklar olsun.Bu Nottingham ne alaka lan? Once Fofana simdi Dominguez?
stopere takımı guclendirecek bir takviye yapacagız dedi. ramos konusu konusulduktan sonra amaç ters manyel olsa bunu demezsin.Videoyu izledim Ramos'a yalan demedi, herkesin listesinde olan bir isim ama rakamlar. Bizim bütçemizin 5'te 1'ini istiyor dedi. Hatta Ramos'u 2-3 defa sordular sonuncuda "diğer soru neydi" dedi Ramos dediler cevap vermeden önce güldü "işime gelen..." dedi.