Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar doğru iş yapıyor.

Böyle böyle ligleri izlenirse bizim yillardir para kazanamadigimiz lig gelirlerinde bizim önümüze çok rahat geceler.
Diyelim geçtiler, amaçları o değil ki...Öncelikleri izlenirliklerinin artması. Yoksa yayın gelirleri, harcadıklarının yanında devede kulak kalacaktır her türlü...

Haluk Yürekli: "Zaniolo yarın açıklanacak 7 m euro kiralama + 22.5 m euro satın alma opsiyonu + 7.5 m euro'da ulaşılabilir bonus buradan 37 m euro hedefleniyor."

Haluk Yürekli: "Zaniolo şarta bağlı opsiyonun devreye girmesi için belirli şartlar var kulüp açıklar açıklamaz bilemeyiz."

Haluk Yürekli: "Zaniolo kiralık olarak gidip dönerse 7 + 2.5 m euro =9.5 m euro olacak. Galatasaraylı yöneticiler oradan kalacağından emin gibiler."

Haluk Yürekli: "Hakim Ziyech konusunda çok net söylüyorum yapılan tüm kontrolleri TEMİZ."

Haluk Yürekli: "Ziyech için sağlığın dışında bir karar verilecek alalım mı almayalım mı diye Okan hoca ve yönetim oturacaklar maliyeti bu ortaya koyacağı performans bu diyecekler. Eğer o karar transferi konusunda çıkarsa Ziyech İstanbul'a davet edilecek."

@Haluk_Yurekli
Zaniolo, yarın açıklanacak.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da transfer netleşmek zorunda çünkü 5 Eylül'de Şampiyonlar ligi listesi yüzünden transfer bitiyor aşağı yukarı 15 gün var."

4 eylül gecesi liste bildiriliyormuş
haftaya orta saha gelir artık
kaç gün kaldı şurada

ziyech bence rashica olayını bastırmak için ortaya atıldı haluk şimdi 2-3 güne ziyech transfer edilsin mi edilmesin mi okan burukla erden timur karar verecek diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt