Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardo bu hazırız, değiliz ,rakip hazır değil muhabbetlerini bırakalım ya lütfen.

kayseri çok mu hazırdı sanki. adamlar 3 senedir aynı kadroyla oynuyorlar transfer yapamıyorlar . 11lerinden oyuncu eksiliyor beki forvet oynuyor allasen.

bırak kazanacak pozisyonu oyunu bile yıkamadın rakip sahaya
3 senedir aynı oyuncularla oynayan takım, yeni transferler yapmış bir takıma göre daha erken hazır olur zaten.

ayrıca oturmuş takımların bile zaman zaman puan kayıpları, kötü oyunları oluyor. geçen sene 14 maçlık seride bile kaç maç icardi kurtardı bizi bitiriciliği ile.

ne yapsın 1. maçtan 38. maça kadar tek kale oynayıp 38 galibiyet mi alsın takım allah aşkına?

hatay 3 tane zenci aldı 2 gün sonra 11e koydu , 5 atıp gitti . onlar nasıl hazırlandı hayret
ne alakası var ya, onun da rakibi pendikspor değil miydi? komple baştan aşağı yeni kurulmuş bir takım o da. bir bakmışsın pendik de haftaya bir takıma 5 atmış, gs ts'a 4 atmış vs vs.

o yüzden ilk haftaların günahı olmaz denir. şu an kimin ne olduğu belli değil. birkaç hafta geçsin hangi takımın ne olduğu ortaya çıkar.

haa, geçen seneki takımı koruyup sadece mertens ve oli yerine 2 baba transfer ile başlasaydık, ki ben öyle olacağını ümit ediyordum, biz de bu ilk hafta geçiş sürecinde "oturmuş takım" olacağımızdan avantajlı olacaktık. olmadı. yeni oyuncularımızın hiçbirinden verim alamıyoruz şu an. bu kısmı eleştirilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt