Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
monchi yavşağı işte ya
baktı ki ziyech'le anlaşıyoruz, zaniolo'nun gittiği senaryoda
fiyatı kırayım demiştir

Önümüzde Molde maçı var Zaniolo durum belirsiz, Torreira cezalı, Tete lisans yok ve hazır değil, Ziyech belirsiz, Kerem formsuz, Mertens 30 dakika oynayabiliyor, Oliveira da eski tempo yok. Umarım yol kazası gibi bir şey yaşamayız şu turu da rahat geçeriz. En ufak sorun domino etkisi yaratır.

Yahu kesin anlaşma var gönderildi sonra Villa karar değiştirme ihtimali olabilir burada bizim yönetim ne suçu var? Resmi imzalar sağlık kontrolünden sonra atılıyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesajim yanlis anlasildi galiba

Ben yönetimi suclamadim sadece böyle birseyin mumkun olmadigini yazmak istedim

Saglik kontrolu icin gittiyse imza atilir eger sakatlik sorunu yoksa

Yani finansal konular anlasilmis ki adami yolladik ingiltere ye diger türlü mümkün degil böyle bir hata’ya düsmez yönetim

Bakın zaniolo gittiğinde 2 gün doğru düzgün uyuyamadım.rashicanin gelmeyeceğini biliyor,zanioloya rağmen 10 numara alacagiz diyordum,sizde rashica gelir diyodunuz.ben hala aynı yerdeyim.sakin olun.zaniolo donerse forveti yedekler.sadece icardiyle olacak iş degil

Şu Zaniolo mevzusundan sonra bir daha hiçbir şartta bu şerefsize ne oyuncu vermeliyiz ne de ondan oyuncu almalıyız. Yeter ya, şu pisliğin sıfatını görünce kusasım geliyor artık.

Bide basima saglik kontrolü çıktı 2 gündür.Gidip bı check up yaptirayim bari.

Monchi ,ile iş yapmamız hata, bildiğin sipariş twit attırdı amaç net; zorunlu opsiyonu kaldırtıp sakat algısı ile seneye ucuza kapatmak. Kulüp bence direk ültimatomu vermeli dönerse de döner Zaniola. 23 yaşında italya milli takımı oyuncusu ile devam ederiz
Zanilo mutluydu zaten bizde

Bakın zaniolo gittiğinde 2 gün doğru düzgün uyuyamadım.rashicanin gelmeyeceğini biliyor,zanioloya rağmen 10 numara alacagiz diyordum,sizde rashica gelir diyodunuz.ben hala aynı yerdeyim.sakin olun.zaniolo donerse forveti yedekler.sadece icardiyle olacak iş degil
Zaniolo döndüğü an Ziyech'in X bir takıma transferini duyarız gibi geliyor o kadar iyimser değilim kontenjan yok. Oliveira gitse 8 numara gelir 10 numara için tek ihtimal Zaniolo gitmesiydi o da gitmiyorsa ön bölgeye daha transfer gelmez.

1- Muslera
2- Boey
3- Dubois
4- Nelsson/Ramos
5- Angelino
6- Torreira
7- Orta saha transferi
8- Oliveira
9- Tete
10- Zaniolo
11- Mertens
12- Zaha
13- Icardi
14- Bakambu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt