Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşük iqlu ne vereceği belli olmayan bir araba tapmaktan bin kat yeğdir. Kosovalı şampiyon yaptı seni.
Düşük IQ'lu he? :D
1.webp

çünkü iflas olmaz bir anne çocuğu
Bunun hakkında marcao'dan sonra açıklama yayınlayacaktık her transferde o. ortaya koymaktan çekinmiyor.
Bu 4 olacak yeter anasını satayım. Yok mu bu şerefsizi dövecek futboldan uzaklaşmasını sağlayacak bir çete.
koduğumun fare sıfatlısı

Her konuda anlasimis bi transferde, oyuncuya saglik kontrolü icin birminghame gitmesine izin verdik, orda saglik kontrollünden geciyor ve son anda yine pazarlik yapmak istiyorlar ha? Böyle bisey görülmemis, dava acariz ve kazaniriz.
Sağlık kontrolünden sorunsuz geçtiği hem bu haberin içeriğinde var hem dün İngiliz basını yazmıştı. Zaniolo yerine Ziyech ile anlaştığımız dün ortaya çıkınca buna girişti yüksek ihtimalle it.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu itoşlar ziyech e musallat olmasın?

Ulan bir işimiz de yolunda gitmiyor ne oldu şimdi zanioloya srfszler kaç gündür oyalıyor bir de ..Monchinin son dk bir itligi yoksa ben de birşey bilmiyorum

Sırf rakip takıma gittiği için raşite çöp muamelesi yapanlar var inanılmaz yahu tamam bu adam bizi geçen sezon direkt şampiyon yaptı diyemeyiz ama şampiyon olmamız da payı büyük

dün ziyeche ragmen bunu yazdı.zaniolo dönerse de ziyech gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt