Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bir teori sunayım bence mantıklı ne dersiniz. Bence ziyech olayını Zaniolo resmileşmeden asla sızdırmayacaktı bizim yönetim ama bjk rashicayi alıp saçma sapan çalım muhabbeti yapınca , yönetimimiz çok büyük bir hata yaptı ziyech ile anlaşıldığını sızdırdı hiç fabrizio felan demeyin ziyech menajerine de sizde haberi sızdırabilirsiniz demisizdir. Rashica bjk yaptığı gün Sami yen haber acele şekilde ziyech twiti attım yani hem Türkiye de hemde yurtdisinda bu haberi bilerek sızdırdık. Zaniolo yerine transfer yaptığımızı gören monchi kurnazlık yapıyor bunlar artık geri cagiramaz zanioloyu diye ve de maalesef haklı burda biz çağırın felan desekte yönetim planlamayı çoktan bitirdiği için monchinin şartlara uyacak gibi sonunda insAllah zararımız fazla olmaz.

Gomisin katkısı daha fazladır niye adını anmıyoruz. Yada kaç maçta defansif aksiyonları başarıyla yapan dubois dururken yeni oyuncu istedik. Bugün itin bir tarafına soktuğumuz olivieranın da berkanın da katkısı en az raşit kadar.

Babasının attığı videodan dolayı almadığımız da aşikar en azından anlamadım diyip özür dileseydi. Kulübün 1. sorumlusu hakkında atılan video hoş bir video değildi yani.

Evet haklısın gomisin de katkısı var ama raşit kadar değil çünkü raşit hem ofans hem defans olarak iyi bir kanat oyuncusu transfer sürecine gelecek olursak o video etken olabilir evet ama bir topçuya 2 ay boyunca çingene pazarlığı yapıp bekletirsen adam bi süre sonra artık yeter diyebilir haklı olarak ayrıca babasının yaptığı hata topçuyu bağlamaz bence

Zaniolo konusunda beni korkutan 2 gündür ses soluk çıkmamasıydı Çarşamba KAP gelir deniyordu Cuma oldu halen ses soluk yok hatta uçak mevzusu bile patladı. Şu transfer dönemi bitse de kurtulsak.
Dun demistim biz nasil ziyeke detayli saglik kontrolu yapiyoruz, villada zanyoloya yapiyordur diye. Sonucta zanyolo sakat gitti oraya

Yaş sadece bir sayıdan ibaret

Ramos kendine o kadar iyi bakmış ki adam hiçbir zaman bireysel çalışmalarını aksatmamış

Ronaldo ne ise Ramos da o dur

Ramos'u istiyoruz
Stoper olarak pozisyon bilgin yüksek oldugu zaman fazla hareketli hizli olmasan da oluyor. Forvet olarak hizindan kayibettinmi düsüse geciyorsun. O yüzden ramos hala üst düzey oynar.

Biz efektif olarak kullanamamış olabiliriz ama Zaniolo bu kadar değersizleştiriecek bi adam değil derhal geri çağırılmalı takıma.

Max 2 saat konuşulacak rashica transferi yüzünden (transfer videosu ayrı başka konu ) zaniolo satışından anlastigimiz rakamlardan zarar edebiliriz inanılır gibi değil tebrikler yönetim 2 saatlik taraftar yangınıni söndürsün diye ziyechi erken sızdırdın bak ne duruma geldik . Yahu rashica nin her yeri çalım olsa ne olur Max 1 günlük konuydu.

Pazartesi'ye sarktı bu işin sonu belli Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, Perşembe perişandır, Cuma mübarek gün, Cumartesi-Pazara tatil...

ne pazartesisi abi sezon bitecek maçlar var zaniolo şu saniye geri dönmeli yetti artık

Hiç ödeme yapmamışız sözleşme de geçersizmiş Zaniolo'nun oynadığı ve gol attığı maçları inceliyormuş Aston Villa. Geçersiz sayılması için başvuru yapacaklarmış.
Yok yawww
images%20-%202023-08-18T151332.945.webp

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt