Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
szymanskide sadece fiyat sorduk

ramosda--üst duzey stoper ve risk almaktan söz etti erden timur maliyete ragmen

Zaniolo KAP'ını iple çekiyorum detay olacak mı olmayacak mı ona göre transfere 10 üzerinden bir puan verecem detay olmazsa 3/10 detaylar net olursa 10/10

Zaniolo işi 3.5 M kiralama bedeliyle ve maç sayısına bağlı opsiyonla falan oluyorsa pek iyi değil bence umarım 7-8 M kiralama ücreti falan vardır o şekilde olursa bir derece makul oluyor.

e o yönden bakacaksak raşit gitti
Rashica istiyorduk ama Gedson kadar değildi adamı tüm yaz bekledik üstüne kışın alabileceğimiz adamı almadık hem de en çok ihtiyacımız olan mevkiydi. Rashica da yangın yapmış olsam da bir seçim yaptık Ziyech kanat + 10 oynayabilen biri maliyet açısından da yakın olduğu için bir şey diyemem ama Gedson olayı baya saçmaydı.

Kap gelsin bir de dedikleri şartlarda 7milyon kiralama 22.5 şartlı satın alma (20 maç oynama şartı)- 7 milyon kolay bonus-10 milyon çok zor bonus- satın alma şartı gerçekleşmezse 2.5 milyon ekstra ödeme bu tarz ise gerçekten anlaşma gayet iyi anlaşma ama artık şu belirsizlik bitsin.

Geldiğimiz noktaya bak . Ramos konuşuyoruz. Köpekler gibi isterim. Ama söylenen maliyetlerde şuan mümkün değil gibi. Kim alırsa o maliyetlere hayrını görsün.

Olası Nelsson transferinden sonra ancak konuşulabilir. Senaryoyu düşünsenize ya. Nelsson varken Ramos çektik diyelim. Apo mecburen oynayacak. Sonuçta 3 yerli için Apo , kerem banko olmalı. Nelsson'u mu keseceğiz , Ramos'u mu ? İkisini de yedek oturtamayız. Nelsson'u yedek oturtmak demek piyasa yapamaması demek . Ramos'u oturtmak demek de bizim için büyük lüks. O maliyetleri verdiğin birini yedek oturtamazsın . Ki Ramos oynama garantisi ile gelecektir.

Şampiyonlar liginde olur , evet . Ama dediğim gibi ligde yedek oturtamayız ikisini de . Sırf şampiyonlar liginde oynayacağız diye de böyle kumara girilir mi bilmiyorum . Daha garanti , yetenekli ve maliyeti düşük bir stoper alıp daha az sorun çıkartacak , görev adamına ihtiyacımız var sanki . Ramos baştan aşağıya futbolcu. Ama yedek oturtmak demek sorun çıkarması demek. Sonuçta o düzeydeki futbolcuda büyük ego olur. Ve sorun çıkartır.

Valla bilmiyorum. Gelirse asla karamsar olmam ama bunun planlamasının yapılması gerekiyor. Sırf ismi ve imajı için hemen kapalım fikri bence yanlış. Ramos bir Mata değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt