Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.047
- 41.754
- 3.413
Aciklansin görecegiz7 m kiralama olduğunu hiç sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklansin görecegiz7 m kiralama olduğunu hiç sanmıyorum
Febenin platonik aşkiÇok ciddiye alınmadı ama ziyech sakat değilse icardi seviyesi bır herif
zaha için nerede yok dedi?Erden zaha da yok dedi ayrıca beklenmedik durumlar olabilir de dedi. Basında konulmasını istmemiş olabilir yemleri veya ikinci üçüncü seçenekleri basına atıyor olabilir.
Patlamadığını iddia ediyorgundizi de patladı
Bu Samoş'un yönetime yakın biri olduğunu hesaba katarsak ben listede olduğunu düşünüyorum. Ha belki yem olabilir.ramostaki gibi lafı evirip çevirirdi ya da dominguezdeki gibi
pragla torontodan adam gelmezse özür dileyeceksin o zaman

Londra takımı.CP ile Londra bağı var mı ki? Londra'dan geldiyse ayrı konu tabii.
Afrika kupası varmış bu yıl. Hiç gerek yok. Heleki bize gelecek ortasahanin hiç maç kacirmayan cinsten olması gerekiyorkrnLeicester City forması giyen 26 yaşındaki Nijeryalı orta saha Wilfried Ndidi, Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor.
[A Spor]
10 kira versinlerde ne yaparlarsa yapsinlar.5 mil Euroya Zani almis olcazzaniolo performans veremezse gider altyapı oyuncusu oynatır da bunu oynatmazlar 20 maça ulaşmaması işin kötü tarafı
Benim bildiğim tek Zaza kel olan forvet. Yazdım, başka da çıkmadı.Adamın mevkisini bile bilmiyorum ama ismi geçiyor Tete ve Ziyech aldık şimdi de Zazayı alcaz, Prag ta Zaza diye bir futbolcu var mı bilen renkdasim ?
İlk likeni kime bastin. Hayırlı olsunyeni pc ile ilk GSC ye girdim
@Kolpa Kemal Kürek renkdas Rodop un dediği Zaza kim, mevkisini biliyon mu ?Benim bildiğim tek Zaza kel olan forvet. Yazdım, başka da çıkmadı.
Bu ne olm![]()
Öyleyse mantıklı. Yine de bu Ziyech işinin birden bire olmadığı çok bariz. Erden Bey Ziyech 3 dakika ile yetişmedi demişti daha önce. Belli ki adamı çok uzun zamandır istiyoruz.Londra takımı.
Renkdaşım ben sana bastım hemde kalpliİlk likeni kime bastin. Hayırlı olsun