Metin Eke
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2010
- 7.121
- 1.976
- 2.248
bosver tudoru, mancini bostaa hemen ivediyetleİgor tudor bosta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bosver tudoru, mancini bostaa hemen ivediyetleİgor tudor bosta
Ramos dede kimin yerine oynar ?ramos'u istiyorum bu gece

Hayır arkadaş doğru olan radikal kararları alamıyoruz.lig bitiyor gene oynanan oyun unutuluyor polyana modunda takılmaya başlanıyor.yav daha sene başı ama son hamlelere kadar transferler de fena gitmiyordu ama takımda sanki huzursuzluk var.. takım içi dengeler her yönüyle nasıl sağlanacak..
Ve yine futbolu bilmeyenler kereme sataşıyor. Kerem her topu istiyor kaptırıyor ama basıyor da kazanmak için. Kerem hep birseyler deniyor koşuyor pres yapıyor. Bazı maçlar olur olmaz ama şunu açık net gördüm zahadan 50 kere takım oyuncusu ve iyi. Zaha nedir ya. Sezon başlarken angelinho yu aldın güzel eksiklik vardı. Bakambu doğru gomiş gitti. Türk orta saha lazımdı keremi aldın tamam. Bu 3 hamlede gayet güzel. En istediğimiz icardiyi getirdin çok büyük iş. Zanioloda para lazımdı sattın. Yapacağin rashidzayi al. Orta saha ya adam lazım al. Mertensle dönüşümlü oynayacak genç bir Yıldız al kapat.
Senden kimse veratti İlkay vs beklemiyor. Bir tane torreria yedekleyecek 6. Bence genç Boey tarzı ya tutarsa tarzı. Bir tane de olivere ile oynayacak 24 25 yaşın da mesela berg gibi adam yeter. Takım zaten taş gibiydi.
El birliği ile transfer manyağı olduk ben de dahil.
Yok de paul yok felix yok veratti. Kardeşim herkes kral olacaksa asker kim olacak.
Kerem kanat oyuncusu çekeceğiz 10 a Kerem Mertens gibi oynayamaz. Kereme sövme başlayacak. Zaha böyle disiplinsiz disiplinsiz tavırlar koşmayacsk geriye İcardi bunu görecek ben de koşmam diyecek. Bakın bunlar yaşanır.
Takım dağılacak geçmiş olsun borç Kazık gibi girecek. 3 4 sene uğraş. Dursun da erden gidecek. Böyle olmaz.
Önce 10 gün önce artık bizim oyuncumuz olan rashicanın bonservisinin yarısını beşiktaşa niye sattık onu açıklasın