Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin olun adalara Türkiye sahip olsaydı bu kadar piyasa yapmazdı. Ege ve Akdeniz kıyıları adalara bin basar mesela.
En meşhurlarından Santorini, sadece mimarı yapılaşmasıyla pazarlanan, volkanik kayalıklardan ibaret bir adacık; denizi filan beş para etmez. Mikonos' un rağbet görmesinin esas sebebi ise sınırsız eşcinsel partiler filandır...

Adamların ellerinde bir turizm, bir de balıkçılıktan başka bir şey yok. Onu da ellerinden alalım da taş mı yesinler?!..

Beter olsunlar, ege de bizim balikcilarimizi bizim topraklara yakin olan deniz de rahatsiz, tehdit edip burdan gidin bizim buralar demeyi biliyorlar göt herifler. 1. dünya savasi bitti bunlar hala kasindi herkes tamam artik masaya oturalim görüselim derken bi tek bunlar hala Türkleri silah kuvvetle bitirebiliriz deyip Izmire giriyolar. Bunlarin nefreti bize karsi son derece yüksek, almanya da yunan is arkadasim vardi askerlik yapmis anlatiyordu askerleri Türklerden ne kadar nefret ettikleri ve bir gün Istanbulu alip ve bizi bitireckleri her zaman söz konusu. Ic savas bekliyorlar, pusuda bekleyip ellerine bi sans verirsen acimazlar.

Af edin biraz gaza geldim.

Sevilla Manchester City macini izledim, Sevillaya hayran oldum.

Adamlar Feneri zor elediler, ama Citye karsi kapasitelerine bilerek oynadilar sonuna kadar gittiler.

Oyun ezberi var adamlarda, oyun ezberi. Bizim bunu saglamamiz icin, en az 2-3 sene cok futbolcu degistirmeden oynamamoz gerekiyor.

Uyluk Hamstring tarafi mi oluyor? Herif ordan son senelerde her sene sakatlaniyor. En son seferinde nerdeyse 3 ay araziydi. Umarim kroniklesmeye gitmiyordur bu sakatlklar

Ziyech bencede bugun gelmiyor. Gelse twitterden bizim hesap birseyler paylasirdi. Zanyoloda aciklanmadi daha. Neler dönuyorsa ortalikta artik

Oyuncuların ankagücüne Samsun’a falan verilmesinden rahatsızım. Piyasa değerlerini sıfırlıyoruz

verratiden ucak dursunlar kesinlikle

falcaodan beter olur o herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt