Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.033
- 41.740
- 3.413
Aslinda kerem sergio falan form tutsa milli araya kadar gayet iyi idare ederdik de onlar da tam siçiş modundalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tövbe yarabbimYakup hiç anana da acimiyorsun
Öyle ama samiyen haber de direkt yazdı belki pazarlık vardır arkadaErden Timur: "Herkesin her gün transfer haberi okuma isteği. 120 gün 120 oyuncu... Gazeteciler de buna karşılık veriyor. 50 oyuncuya görüşüldü gibi oluyor. Türk futboluna zarar veriyor. Sayılan isimlerin yüzde 80'i olmayan isimler. Guendouzi bu isimlerden biri... "
Şu Genduzi saçmalığına bir son verebilir misiniz artık her girdiğimde aynı şeyi okumaktan gına geldi..
Nedense sıkıntıdan kendisini ikti manşeti aklıma geldisakin ol renkdas
Ben turla gittim; keşke birkaç gün kalma imkanım olsaydı demedim o iki ada için. Mykonos' a gidenlerin amaçları farklı oluyor genellikle, hiç bana göre değil. Santorini de dediğim gibi mimarisinden başka özelliği olmayan, tekrar gitmek istemeyeceğim bir yer. Onlar biraz sosyetik kalıyorlar; diğer Yunan Adaları çok daha makul fiyatlarla konaklanabilecek yerler; doğası ve denizi de daha güzel. Kişisel tercihlere bağlı konular elbette...z
Diğer Yunan adalarındaki fiyatları bilmiyorum ama Santorini ve Mikanos'a gecen sene gittim, ikiside çok çok pahalıydı, özellikle Mikanos.
1 tane bilmişliği yok Twitter samiyen haber ve terimsport. Gazeteci olarak haluklar 1. kaynak bizim içinefraim denen hesabın 1 allahın transferini bilmişliği var mı ki lafına itibar ediliyor
gerçekten anlamıyorum bazı şeyleri
@Melikşah Aydoğan açsınYeni konu plez
Kolpa haber olsa da şenlensekYüksek nemden dolayı herkes gergin