Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda kerem sergio falan form tutsa milli araya kadar gayet iyi idare ederdik de onlar da tam siçiş modundalar

Erden Timur: "Herkesin her gün transfer haberi okuma isteği. 120 gün 120 oyuncu... Gazeteciler de buna karşılık veriyor. 50 oyuncuya görüşüldü gibi oluyor. Türk futboluna zarar veriyor. Sayılan isimlerin yüzde 80'i olmayan isimler. Guendouzi bu isimlerden biri... "

Şu Genduzi saçmalığına bir son verebilir misiniz artık her girdiğimde aynı şeyi okumaktan gına geldi..

20230818_211731.webp

Erden Timur: "Herkesin her gün transfer haberi okuma isteği. 120 gün 120 oyuncu... Gazeteciler de buna karşılık veriyor. 50 oyuncuya görüşüldü gibi oluyor. Türk futboluna zarar veriyor. Sayılan isimlerin yüzde 80'i olmayan isimler. Guendouzi bu isimlerden biri... "

Şu Genduzi saçmalığına bir son verebilir misiniz artık her girdiğimde aynı şeyi okumaktan gına geldi..
Öyle ama samiyen haber de direkt yazdı belki pazarlık vardır arkada

z

Diğer Yunan adalarındaki fiyatları bilmiyorum ama Santorini ve Mikanos'a gecen sene gittim, ikiside çok çok pahalıydı, özellikle Mikanos.
Ben turla gittim; keşke birkaç gün kalma imkanım olsaydı demedim o iki ada için. Mykonos' a gidenlerin amaçları farklı oluyor genellikle, hiç bana göre değil. Santorini de dediğim gibi mimarisinden başka özelliği olmayan, tekrar gitmek istemeyeceğim bir yer. Onlar biraz sosyetik kalıyorlar; diğer Yunan Adaları çok daha makul fiyatlarla konaklanabilecek yerler; doğası ve denizi de daha güzel. Kişisel tercihlere bağlı konular elbette...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt