Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete’nin daha iyi oyuncu olduğunu ve bizi istediğini herhalde gelmeden günler önce yazmıştım.

Rashica düz bir kanat oyuncusu değildi, çok mevkiyi yedekleyebilecek, diğerlerinin açıklarını kapatabilecek çimento rolünde bir adamdı, Tete bunu yapmaz, daha bir yıldız profilinde ve topla iyi bir adam.

Mevzu her zaman oyuncu kalitesi değildir, bazen uyumdur ve birlikteliktir.
Ahmet Bulut getirmiş bunu da aynı şekilde.

5. Resmi maçımızı oynadık takimda 1 gram ilerleme yok malesef
1692163012227.webp

Planlamaya dair hiç bir ibare yok transferde.Belli ki hiç çalışılmamış bence.Bir tek Angelino nokta transfer oldu.Geçen seneden beri neyin planlamasını yaptılar orta saha için merak ediyorum.Mertens 40 maç oynayacak seviyede değil yedeği yok.Oli Torre onlarında yedekleri çöp maşallah.Zaniolo'da gitti Tete ne vereceği meçhul.Takım oyununa dair de ışık yok.Çünkü Torre ve Icardi dışında herkes bireysel takılıyor.Hayırlısı bakalım.

Dün Kerem'in top kayıplarını sayamadım. Bir yerde 20 diye okudum, doğrudur herhalde. 45 dk da 20 top kaybı.

Olmadık isimler peşinde koşuyoruz. Verrrati, goretzka, douglas luiz vs bu gidişatın sonu belli. Son günde ya vasat ya da kronik sakatlığı olan orta sahaları alacağız.

Tinerspor ramos'u da alacak herhalde .Açıkcası bunların güçlenmesi işimize gelir büyük şikecilerin şampiyon olmadığı her senaryoya okeyim ben bu sene.

Son düzenleme:
Kadro planlaması yanlış mı değil mi transfer sezonu bitince ortaya çıkacak

Yalnız gözüken şudur ki oynadığımız formasyon mevcut kadroya uygun değil

Hoca ısrarla 4-2-3-1 oynatıyor takıma

Burada en önemli noktalardan biri olan 10 numara faktörü devreye giriyor

Burada elimizdeki tek seçenekte Mertens

O da gerek yaşının getirdiği dezavantaj gerekse de form durumundan dolayı stabil oynayamıyor

Ve takımın bağlantı planı kopuyor

Yönetime şu noktada kızabilirim

Kardeşim şayet 4-2-3-1 oynayacak isek o zaman Kamada gibi boşta olan bir 10 numarayı neden kaçırdınız

Gelelim 4-3-3 konusuna

Bir kere elimizde zaten bunu oynayabilecek bir kadro yok

4-3-3 oynamamız için 2 adet box to box dediğimiz 8 numaraya ihtiyaç var

Kaldı ki bu 8 numaralar ceza sahasına girme özelliği taşımalı

Yani çok istenen Gunduzi ve Dominguez gibi adamlar alsak yine sıkıntı olacak

Takımın hücum gücü 3 adamın üzerinde olacak

Kısaca oynayacağımız formasyona göre transferlerimiz şekillenmeliydi

En başta belirttiğim gibi transfer sezonu bittiği zaman bu sorulara daha net cevaplar bulacağız

Şu takima mücadele edecek yıldız triplerinde takılmayacak topçular da ekleriz umarım daha da geç olmadan zaten geç olacak ama hiç olmamasindan iyidir

Gece 50 sayfa yazmışsınız heyecanlandım okudum tek tek

Çıkan tek haber bjk ramos’u gündeme almış

Bir de guendouzi hem p6’ya sebebiyet vermiş 90+’da hem de penaltilarda penalti kaçırmış

Yeni uyandıysanız boşa 50 sayfa okumayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt