Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Avrupa'da yoktuk transfer dönemi kapatılmasını bekledik de bu sene orta sahaya De Paul filan almıyorsak halen neyi bekliyoruz.

Rashicanin yari bonservisine 4m € vermisler. Cok akillica ismi bu? Satsa da satamaz. Yarisi norwichde. Biz bonservis vermeden 25m€ degerinde oyuncu aldik. Daha önemli transfer 10 ve 8 olur, sezon basindan beri eksik olan yerler orasi. Elestireceksek bunu elestirelim.
Adamlar Rasicayı 4 sene oynatır, Gedson gibi etinden sütünden faydalanır gerisi boş iş.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim bu maçta gördüğüm şey bu takım kesinlikle saf kan on numara ile oynayamaz ofansif ortasaha alınmalı veya aldığın on numara gerçekten mertens gibi fedakarlık yapıp ortasahaya yardıma gelmeli . Saf kan on numara alıyorsan da o sağ Kanada dinamik birisini alacaksın . Veya 4 3 3 e döneceksin angelino zaha icardi tete bide defansı olmayan on numara alırsan o iki ortasaha ikiside kante olsa bile zorlanır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beni linclemeyın ama

kaan ayhan>nelsson

ayagı kabız stoperden bıkkınlık gelıyor rakipte hep nelssona basıp bizi cıkarmıyor

adam cok iyi mac cıkardı,2-3 mac sonra ligin ırzına gececek ortaları ile.şaka mı bu yorum
iki driblin atamiyo sergen yapma sende, ömer bayramin subesinden, yakinda balonunun üflendigini görürsün yaz bunu bi kenara. ayrica o mertens ve icardinin trollemeesi angelinoyaydi, okan hoca kizmisti ve o an gülüstüler belkide okanin hareketlerinede gülmüs olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt