- 3 Temmuz 2012
- 141.341
- 89.341
- 5.478
bu marsılya taraftarı kesın gondermek ısterGündüziyi bu gece öldürmezlerse molde macinda sahada olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu marsılya taraftarı kesın gondermek ısterGündüziyi bu gece öldürmezlerse molde macinda sahada olur.
Haklısın. Taraftarlar da gerizekalı, hiçbir transferi beceremeyen yöneticileri çıkıp sözde bize çalım attı diye güllük gülistanlık oldu her şey. Balık hafızalıyız vesselamAyrıca Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye hiç bir konuda zerre ilişmeyip tamamıyla bizimle uğraşması Türk futbolundaki organize işlerin yansımasıdır. Tadiç'ten kazık yediler hala menajerler aracılığıyla bizimle ilgili bir gündem yaratma peşindeler.
Sparta Prag'ı telafi ettik 1.1 m euro'yu bahşiş olarak Guendouzi'ye verelim.Marsilya elendiği için CL’ye gidersek 1,1 daha fazla kazanacağız
Marsilya elendiği için CL’ye gidersek 1,1 m €daha fazla kazanacağız
zaha'yı da hazır bulmadım. milli araya kadar bu 11'le devam edeceğiz küçük değişiklikler dışında.Keremin 2-3 mac dinlenmesi lazim. 2 mactir rezil durumda. Sonradan oyuna girsin akillanir belki
prag için deniyordu sankiMarsilya elendiği için CL’ye gidersek 1,1 m € daha fazla kazanacağız
Tier kaç bilmiyorum
CL katsayı sıralamasına göre katılım pran değişiyor. Marsilya bizden iyiydi, elendiNeden?
Tam olarak bu benim açimdan. Ts maci ve play off hoca için kirilma maclari. Bu maclar da kötu oyun ve allah korusun kötu sonuç çikarsa hoca buyuk ihtimalle şutlanirtaraftarın kızmasının 1.sebebi bence transferler degil kacıncı resmi mac oldu sahada karman corman bir oyun var ne oldugu belli degil ve bolca pozisyonlar verilen bir oyun
taraftarı bu kızdırıyor

Kim dedi bilmiyorum ama elimizi hızlı tutmazsak salça olacakları kesingenduzi fbyi kim dedi abi saçma sapan şeyler ortaya atıp kaçmayın