- 27 Ocak 2010
- 141.000
- 107.778
- 5.788
melo, sneijder, icardi .Bizim seviyemiz ne vasfi kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım. Taraftarın çok gotu kalktı iş iyi yerlere gitmiyor maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo, sneijder, icardi .Bizim seviyemiz ne vasfi kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım. Taraftarın çok gotu kalktı iş iyi yerlere gitmiyor maalesef
maçta sıvayınca olumsuz postlar gördüm deKim reddediyor lan gündüz'ü halüsinasyon mu görmeye başladın
Tier kaç bilmiyorum
Evet ts yenilirsek ne hoca kalir ne yönetim maalesefKazandigimiz mactan sonra bu nankor taraftar bu kadar yangin yapiyosa haftaya tsye yenilirsek ne Okan hoca kalacak be yonetim eywah eywah lig baslamadan ligi bitircek bu taraftar
Ne zaman negatif haber olsa buradasın arada maç başlıklarında da görsek seni .x.com
x.com
Sakami bu
Degil mac basliklari futbolcu basliklarinda da varim merak etme kocNe zaman negatif haber olsa buradasın arada maç başlıklarında da görsek seni .
@Alper AltunNando
Boey nelsson apo angelino
Torreira demirbay
Tete kerem zaha
Icardi
Livakovic
Müldür becao djiku ferdi
Fred guendouzi
Cengiz symanski tadic
Dzeko
Mert
Rosier talha ramos masuaku
Haciahmet
Oxlade gedson
Rashica abou rebic
Şu orta saha hattıyla şampiyon olma ihtimalimiz %1 bile değil. Torreira'nın ciğerler bu ön hattı taşımaya yetmez.Nando
Torreira demirbay
Tete kerem zaha
Icardi
Livakovic
Müldür becao djiku ferdi
Fred guendouzi
Cengiz symanski tadic
Dzeko
Mert
Haciahmet
Oxlade gedson
Rashica abou rebic
Ligin baslari bunlar daha cok sular akarEvet ts yenilirsek ne hoca kalir ne yönetim maalesef
Ortadaki ramosu bjk ye yazıp bize kimseye eklememe ve orta sahaya demirbayı yazma nedenin nedir rtaş?Nando
Torreira demirbay
Tete kerem zaha
Icardi
Livakovic
Müldür becao djiku ferdi
Fred guendouzi
Cengiz symanski tadic
Dzeko
Mert
Haciahmet