- 26 Kasım 2012
- 186.361
- 260.869
- 5.998
Baya yapti yaw.Millet o yuzden begenmemis
bişey diyemem kendi cehaletleridir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya yapti yaw.Millet o yuzden begenmemis
Hmm. Kola, buz, Zeyna...Bize ne...Kolama buz koymalıyım.keyfime bak...zeyna açtım bi de
galatasaraya 6s yazmıstıBen seni 2 dene önce febe 90 artı gol attığında yanlış yere golll diye yazdığınızda gördüm
Beşiktaşa 2 yerli yazmışOrtadaki ramosu bjk ye yazıp bize kimseye eklememe ve orta sahaya demirbayı yazma nedenin nedir rtaş?
.Ben seni 2 dene önce febe 90 artı gol attığında yanlış yere golll diye yazdığınızda gördüm
Bende farkettim, bi huzursuzlugu var.Hocada bir huzursuzluk var çözemedim.Bu sene cl gruplara kalalım daha bu takım bu sene şampiyon olamasada birşey demem.
Evet yazdim ve senin gibi ciddiye alip kudurtmustu. Fena komiktigalatasaraya 6s yazmıstı
Aynen böyle devammelo, sneijder, icardi .
hadi git banını nasıl actıracan acabaEvet yazdim ve senin gibi gerizekalilar ciddiye alip kudurtmustu. Fena komikti
.Ne anlatiyorsun sokuk. baslattirtma bana belani simdi gece gece
Yok duyum söylememiş ki doğruları söylemiş ya 2 güne konvoy olur ya da buralar yas olur.Geçen paradesi söyleyen gülen eleman bu fil falan atmıştı hatta bu bet tayfasını buraya taşımaya gerek yok rtaş.