Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete'ye hülle mi anlaştık nedir? Kira+opsiyonla satacak mıyız acaba?

Ne oğlum bu kadar kanat yaaaaahahahaha

Ziyech en son ne zaman Ortasaha oynadı?
Son sezonunda sağ kanattaki maç sayısı on numaraya kıyasla fazla ama son sezonda zaten çok maça çıkmadı.
Hollanda'dayken hep 10 numara oynadı ayrıca. Tabi Ziyech'i savunmak için söylemiyorum zira Kuzey afrikalıya hayır.

Screenshot_20230816_103605_X.webp

Olay sanki bitmek üzere

iyice midem bulanmaya basladi bu ise

sokayim transfere ya

o kadar ugras dur sonra git tembel bir arap getir

yaziklar olsun

Ziyech bencede bir tık fazla oldu ama mertensin yerine 10 numara düşünülüyor. Kronik felan saçma sapan şeyler yazıp durmayın boş yapmayın . Sakatlık geçmişi burada bunun neresi kronik. Ordan burdan duyup boş yapmaya gerek yok varsa belgeniz koyun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-16-11-36-03-26_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.webp
    Screenshot_2023-08-16-11-36-03-26_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 72
Isim delisi olmusuz. Bu ne yaa. Orta saha kan agliyor, her yere transfer oldu orta saha haala kan agliyor. Daha iyisi diye play off kacarsa hem daha iyisi gelmez hem paradan oluruz
İşte bu konuyu çözemiyorum hoca aylardır demiyormu yönetime başkanım öncelik ortasaha alalım çok güçsüz ortasahamiz hoca biraz bastirsa bence 1 tane ortasaha çekilirdi hoca ,erden başkanın kadroyu tamamlamasini bekliyor gibi

Ziyech son 6 ayda resmi maçlarda topa değmedi hangi kafayla transfer ediyorlar?

Irkı falan umurumda değil 2 yıldır performans olarak adamın milli takım dışında doğru düzgün elle tutulur bir maçı yok. Nasıl bir kadro planlaması yapılıyor anlamak güç. Gerçekten bir çuval inciri berbat ettiler.

Geçen seneki kadronun üstüne kiradaki oyuncularını alıp bir forvet, bir sol bek, iki orta saha ve 1 tane kanat alternatifi alsan yetecekken kovaladığımız adamlara bak. Gerçekten üzücü yazık oluyor bu kadar risk almaya hiç gerek yok.

Hayırlı olsun panik transferi olduğunu düşünmüyorum. Hem 10 hemde sağ kanat oynayacak bir oyuncu baktığımız söyleniyordu demek ki doğruymuş.

offf bıkmadınız şu boş yorumlardan ya

avrupada rakip kadar koşmazsan mücadele etmezsen varlık bile gösteremiyorsun tokatlayıp gönderiyor saçma sapan takımlar

yıllardır futbol izleyip şunu görememek inanılmaz bi olay gerçekten

bjk gitti pjaniç batsh alex t aldı ne yaptı 0 çekti

bu kadro için de kuduruyorsundur zamanında muhtemelen bruggeu bile yenemedin

Ekli dosyayı görüntüle 215207
Valla kusura bakmayın da geçen seneki takım yüzde 80-90 korunmuş üzerine orta saha gelecek örnek verdiğiniz yılki transfer lerle bugünkü transferler aynı kalite değil.Bjk den örnek veriyorsun ama bjk nin kadrosu Türkiye'ye göre iyiydi Avrupa'ya göre yetersizdi.Tum takımı Rashica taşımış havasından vazgeçin.

yönetim kendi altına dinamit yerleştiriyor çok büyük hayal kırıklığı Galatasarayın kaderi bu sanırım istikrar bir türlü sağlanamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt