Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa kadrosu su sekilde olacak ozaman

1692175185580.webp

Ziyech bencede bir tık fazla oldu ama mertensin yerine 10 numara düşünülüyor. Kronik felan saçma sapan şeyler yazıp durmayın boş yapmayın . Sakatlık geçmişi burada bunun neresi kronik. Ordan burdan duyup boş yapmaya gerek yok varsa belgeniz koyun
rashicanın sakatlık geçmişine baksalar ona da kronik derlerdi büyük ihtimal. ezbere yorum yapan çok rtaş

Ziyechin sakatlik gecmisini atin da bakalim medicanaya iyi transfer yapmismiyiz görelim

Son sezonunda sağ kanattaki maç sayısı on numaraya kıyasla fazla ama son sezonda zaten çok maça çıkmadı.
Hollanda'dayken hep 10 numara oynadı ayrıca. Tabi Ziyech'i savunmak için söylemiyorum zira Kuzey afrikalıya hayır.
Peki 10 numarayla oynarsak arkada Torreiranin yaninda kim oynayacak. Alacaklari kişiyi gerçekten merak ediyorum.

Valla kusura bakmayın da geçen seneki takım yüzde 80-90 korunmuş üzerine orta saha gelecek örnek verdiğiniz yılki transfer lerle bugünkü transferler aynı kalite değil.Bjk den örnek veriyorsun ama bjk nin kadrosu Türkiye'ye göre iyiydi Avrupa'ya göre yetersizdi.Tum takımı Rashica taşımış havasından vazgeçin.
kardeş futbol isimli oyuncularla oynanırmış ya sana kapı gibi örnek verdik niye hala zırvalıyosun

gittin taylan berkan cicaldauyla haddini bilerek mücadeleyle oyun planıyla cl gibi gruptan lider çıktın

barcelonaya tek golle elendin

sizin dilendiğiniz yıldız karması kadrolar sürekli 6 yedi

gidin al nassrı falan tutun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt