- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Cok degil 10 gun once ziyach diye kafamizin etini yiyen adamlar simdi kronik mronik cekiyo .Gelsin veya gelmesin demiyorum.Gercekten kroniktir aradigimiz adamda degildir belki ama biraz Tutarli olun be abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri maçı taraftarı olumsuz etkilediRashicayı bjk transfer etti diye bu Foruma bir şeyler oldu.
Geçen sene olup olmadığının farkına bile varmadığımız Adam Kral oldu birden.
İşte o yan parçalar yüzünden oyun da değişmek zorunda. Ben ciddili üzüldüm bu değişime. Geçen seneki oyunu oynayamayacağız. Süperstar kanat aldın nerede oynayacağı belli değil. Ortada 8 yok ve yapılan değişiklikler yüzünden acayip bir 8 lazım. Sanki prime Schweinsteiger alacağız, ön tarafta hem savunma yapmayan hem kolay top kaybeden adamlar var. Sete oturamıyor takım Angelino'yla oynuyoruz. Kafanda bir taktik vardır ona göre transfer yaparsın, bizimkiler iyi bir topçu denk gelince yapıştırıyorlar direkt. Dünyanın neresinde görülmüş şampiyon takımın bu kadar transfer yaptığı ?Aslında omurga duruyor da yan parçalar ile çok oynandi