Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimin transfer sezonu baslar baslamaz yapmasi gereken ilk transfer Torreira’nin yukunu hafifletecek ayagi Berkan’dan iyi bi azman 6-8 numaraydi. Gorunen o ki, bu transfer ya hic yapilmayacak yada Eylul’de gelecek. Kadro planlamasi rezalet. Biz boyle kotu filmleri cok gorduk. Yildizlar topluluklari sampiyon olmaz. Iyi takimlar sampiyon olur. Okan hoca kendi kuyusunu kaziyor farkinda degil. Gecen yil en az 25 maci tek farkli skorla bitirmis bir takimin hocasi rehavete kapilmamali, aksine cok tedirgin hareket etmeliydi.

Ziyech uçak linki atın acil

Hoca zaten dün söyledi basin toplantisinda biz daha cok 10 ve kanatta oynayabilen brine bakiyoruz diye. Demek ki rashicayi gercekten biz tercih etmemisiz. Birde yedek oyuncuya 2,5m€ vermek dogru olmazdi. Bence hersey yolunda sadece saglam bi 8 eksik.

satış kapları geldikçe taraftar olarak rahatlayacağız, kadro şiştikçe bir stres oluşuyor doğal olarak . 8 no ile de yeni sezona hazır oluruz.

04ADB495-CBEB-4C6D-8D17-9E3C6EBBC012.jpeg

@Alper Altun

Motza Ziyechi sorcakdim, adminim bu ne? :asd:

Suanki kadroda sanki Guendouziye ihtiyac var renktas cigersiz pes etmeyen heryere kosan ve ayagi iyi olan. Graveni bende istiyordum ama Guendouzi sanki daha elzem suanki planlamada
O da olur ama Gravenberch net daha üst düzey topçu. Hem tempolu hem de kadife gibi bilekleri var.

Ziyech'in 1 ay önce milli takımda attığı gol... 1:31 de başlıyor pozisyon..
Diz miz hikaye. Köşeye star edasıyla çakmış. Maça Ortasaha başlayıp sağ kanada geçmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt