Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz zaman geçince kafam yerine geldi 2m euro maaş rashicaya verilmezdi. yine doğruyu yapmış erden abi
1,5M aliyordu zaten.

1,75-1,8M ikna ederdik CL icin ya da bonus olarak alirdi.

Tete ve Zaha forvete yakin kanat. Ikiside bireysel oynamaz umarim, takim oyuncusu olan Rashica cizgiye inip orta aciyordu, Boey’e alan yaratiyordu.

Geçen transfer döneminde Erden T. Ziyech 3 dk ile olmadı demişti. Adamı geçen yıldan beri istediğimiz belli iken panik transferi vs yazanlar var hala. Hadi abicim hadi ya...

Bize kaç mılyona sattılar acaba * araplara 15 e vermısler ?

1692179518391.webp

Ziyech beğenilmemesinin tek sebebi bence sakatlık olabilirdi baktığımda geçen sene Chealsea ile 24 ondan önceki sezon 44 maça çıkmış. Talisca diye herkes yangın yapıyor Ziyech bana göre o tarz ve yıllardır üst düzeyde oynuyor neden bu transfer tepki çeki bu kadar anlamadım. Rashica bence de çok faydalıydı ama defter kapandı üstelemeye gerek yok ki oraya Tete ile girilmesi gereken bir riske girdik, ayrıca Ziyech sağ kanat da yapar.
Artık ihtiyaç net bir 6-8 …

Bu arada Kronik diye yangına getirdiler bizi ama en ufak kronik bir sakatlık göremedim tmarkette

Eğer formamızı giyip mücadele edecekse şu dakikadan itibaren dünyanın en iyi sağ kanat\10 numarası Hakim Ziyech tir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt