Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech bedavaysa şüpheler gerçek olabilir eğer hiçbir şeyi yoksa bedavaya Erden Timur alıyorsa da taktir edilir.

" abi adam dizsiz bak dizi yok. müslüman futbolculara tomar ile para saçan araplardan bile veto yedi bu adam ki bütün kriterlerine uyuyordu. şimdi bu adamı da alırsanız çok büyük sıvarsınız. bilmem kaç sene adamın kontratından çıkmak için bir tarafımızı yırtarız. feghouli bile bir sezon katkı verdi bu adam hiç oynayamayacak bile.

biz bunları söyleyince yangıncı oluyoruz, bu kafayla değil şampiyonluk ligde ilk üçe bile giremeyiz."
Neye göre dizsiz kaç maç kaçırmış sakatlıktan. Araplara göre Kante'de sağlık testinden geçememişti sonra para da anlaşınca geçti. Ziyech yanlış transfer gelmesini istemem ama Araplar şartları değiştirince bu tarz sağlık kontrolünden geçemedi tarzı şeyler yapıyorlar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ramosla anlaşan biziz,bizi bekliyo şuan diye son kez yazıyorum,derdi para degil.en kötü marsilya falan yapacak

Sağlık kontrolünü Yener İnce yapacak; aklıma Falcao geliyor...
Falcao'nun bize gelmeden önce böyle bir sakatlık sorunu yoktu yalnız. Adamın risk barındırdığını biliyorduk ama Monaco'daki son 2 sezonunda aldığı süre ve attığı gol çok çok yüksek idi. Yener İnce'lik bir durum yok yani.

gördüğüm kadarı ile gardinin kucağındayız.

şuan zevk verdiği için sonrası umursanmıyor

ewt.

kaçınılmazsa zevk alacaksın @Emrah Duvar hissediyomusun

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın şu an 8 numara için sıkacağı bir 10 milyon Euro'su var...

İki hafta önce bana Tomas Partey ismi gelmişti, Galatasaray futbol aklına sormuştum o dönem olumlu yanıt alamamıştım. İngiltere kaynağım '10-12 milyon euro bandında biter' dedi."
Burhan fena üfürüyor.

bjk montero gönderip forvet alır,ramosu alamazlar şu an.o yuzden bosa debelenmeyin

yav Ziyech isterse bedelsiz gelsin üstüne 2m alsın sadece.Abi bu sistem iyi değil , sınırdan dolayı da sıkıntı yaşatıyor bize.433 oynamamız gerekirken 10noya adam almamız benim zoruma giden.Hocanın da kadro analizini yapamadığını düşünüp biraz daha kafasındaki düşüncelere karşı takıntılı olduğunu düşünüp daha da karamsar oluyorum bu sefer.Git çek Guendouzi falan 433 yap mis gibi takıl yav.Hadi gittik über süper yav Rodri'yi aldık orta sahaya.Rodri-Zaha-Tete-İcardi-Ziyech-Torreira beraber kaç maç oynayabilecek ligde sınır varken ? Olay burada bitiyor zaten.

Falcao'nun bize gelmeden önce böyle bir sakatlık sorunu yoktu yalnız. Adamın risk barındırdığını biliyorduk ama Monaco'daki son 2 sezonunda aldığı süre ve attığı gol çok çok yüksek idi. Yener İnce'lik bir durum yok yani.
Monaco dan bize gelirken sakat geldi lan adam. Nasıl yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt