Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.456
- 12.921
- 963
Neyse ki ben vermiyorumziyech e yıllık 4,5m veren kendine gsliyim demesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki ben vermiyorumziyech e yıllık 4,5m veren kendine gsliyim demesin
Suanki kadroda sanki Guendouziye ihtiyac var renktas cigersiz pes etmeyen heryere kosan ve ayagi iyi olan. Graveni bende istiyordum ama Guendouzi sanki daha elzem suanki planlamada
Mertens kalırDemek ki mertens veya sergio gidecek
Forum ronaldoya da Anadolu oyuncusu derGuendouzi’yi de beğenmiyor bizim buradaki bazıları. Dün Marsilya’nın maçında penaltı yaptırıp sonra da penaltı kaçırınca ismi sakara çıktı forumda. Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Daha önce verdiği transfer haberlerindeki rakamları 3-4 kez revize eden (ki rekoru 10 dk önce söylediği rakamları yalanlamaktı sanırım) birinin haberine verilmesi gerekenden fazla tepki veriyorsunuz .
Kendi kendine ban atabilir misin lütfen yönetime hakarettenZiyech’e 4.5 maaş verenin aklına sokayım.
Bu sene bitmedi gitti su muhabbetuçakta biri daha olacak diyorlar Ziyech'le
Sokucular tam liste
Taylan, luyindama, cicaldau neyse kadroyu boşaltmak için, ama Morutan Yunus Ross gibi oyuncuları en az 25 maç 11 oynama garantisi ile kiralamak lazım en azından, keşke sınır olmasaydı biz kullansaydik MorutanıMorutan’ı da bedava Ankaragücü’ne kiralıyorlar, kafalara bak
Ama olur mu ya bizim yıldızlarımız var her maç 30-40 metreden kaleye sokacaklar