Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de yazdigim gibi gecen sezonun sampiyon kadrosuna sol bek orta saha ve 10 numara transfer edilmeliydi

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira transfer
Rashica transfer kerem
Icardi

Bu sekilde olmaliydi

Yapilan transferleri hem kariyer olarak hem de daha önce gösterdikleri performans olarak tabiki begeniyorum

Ama bu oyuncularla tekrar yeni bir oyun ve uyum süreci gerekecek

Gecen sezon 11. Hafta takim anca oturdu yeni transferl oldugu icin,veya herkesin hayranlikla anlattigi 11-12 sezonunda fener macindan sonra takim uyum sagladi dogru oyunu buldu

Üstte bahsettigim 3 transfer ile ne uyum sorunu olacakti ne de yeni bir oyun arayisina girecektik

Ben okan hoca’ya güveniyorum bir sekilde dogru oyunu bulacaktir bu takima gecen sezon yaptigi gibi ama taraftarin durumu cok kötü ellerinden gelse hemen yarin gönderecekler hocayi ve ne yazik ki durduk yere baski olusturuyorlar

Günlerdir burda yeni transferler diye agliyorsunuz adamlar yürümekte zorluk cekiyorlar hazir olmadiklari icin veya sakatliktan ciktiklari icin

Saglikli bir ortam yok ne yazik ki

Çok fena kadro kurduk bu sene.

Çok kalabalık olduk diyenlere diyorum ki lig ve avrupa maratonu uzun. 1 2 ay sonra görüşürüz.

Ziyech saçma sapan bir iş ya gerçekten adam olmayız biz.

Ziyech türkiye'ye transfer olabilir" dedikodusu günlerdir piyasada dolaşırken burda çoğunun "o enayi kulüp biz olmayalım lütfen" dediği futbolcuydu. dün gece ve sabah itibariyle artan "o takım galatasaray" haberleriyle birlikte, önce "yanlış transfer ama ne yapalım, formamıza giyerse destek olmak zorundayız" çizgisine geçiş yapıldı. sonrada öğlene doğru bambaşka bir görüşe geçiş yapıldı ve yaklaşık 3-4 saattir ne kadar büyük ve kaliteli bir oyuncu olduğu yazılıp çiziliyor :)

haftasonu ts ile içeride
çarşamba molde ile norveçte sentetik sahada 35 m euroluk serinin ilk ayağı

ya iki maçtan istediğimizi alıp moraller arşa çıkacak (bir de fb samsun'da patlarsa var yaa)

ya da cehennemi yaşayacağız

ortası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt