Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.788
- 10.970
- 2.168
@Melikşah Aydoğan geldi mi renktaşlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küslerin barismasi amaciyla GSC Pilav günü öneriyorum

Ilginç olan sey su: Tadic'e gelince sadece Ajax'ta senelerdir süper istatistik yapmis ve herkes ona dayanik WOW derken, aynisini yapmis Ziyechi begenmiyor.
Ziyech Sampiyonlar Liginde 40 maçta 8 gol ve 10 assist yazmis. Nerdeyse her iki maçin bir tanesinde gol katkisi.
Tadic Eredivisie'de 241 maçta 105 gol ve 112 assist yaparken (toplam 217 g/a = 0,90 maç g/a)
Ziyech 216 maçta 79 gol ve 97 assist yapmis (toplam 176 g/a = 81 maç g/a).
Tadic'in bu istatistiklerin içinde 42 penalti dahilken Ziyech'in penalti sayisi 1.
Ziyech'te istatistik önemli degilken Tadic'e 4 yas daha yasli olmasina ragmen 'woow Tadic müthis, gol ve assist sayisina bak' yapilan abartili muhammelesi çok ama çok komik.
Melikşah a sataşmak yasak@Melikşah Aydoğan geldi mi renktaşlarım
Tete'nin ne vereceğini bilmiyorum ama orta sahaya yeni transfer gelecekse kenardan birisi kulübeye gider ve kaptan Kerem bir şekilde 11 başlar. Ya da kaleye Günay'ı alır. Hatta orta sahayı üçleyip ön alandan birisini eksiltip 4-3-3 oynatabilir. Kaan'ı orta sahada kullanacağını düşünüyorum hocanın. Günay faktörünü unutmayın, bence ligde beklenenden çok daha fazla süre alacak.o zaman demirbay oynar abi orta sahada
musleraligde çoğu maç böyle çıkarız gibi. bu durumda kerem'i mental olarak kaybetmemeli, icardi'yi de iyi besleyebilmeliyiz.
boey nelsson bardakçı kazımcan
torriera demirbay
tete ziyech zaha
icardi
bulundugunuz bolgeye 73 km dıyorbir yerde deprem oldu
@Melikşah Aydoğan geldi mi renktaşlarım
@Kolpa Kemal Kürek @Şükrü Erden gülmeyin lan ciddiyim
hiiiç bana bakma seni de satarım anında.Enselendin Emrah sonunda