Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boubakary Soumaré ile ilgileniyor musuz. Ayni şekilde fb de ilgileniyormus. Satin alma opsiyonlu kiralık düşünüyormuşuz.

Tinerci raşika bons 5m, yillik 2.5. Kac yillik imzaladigini bilmiyorum hadi 3 desen 12.5m yapar

Ziyek beles, 3yillik anlasma, yillik 4.5m. Toplam 13.5m. Aradaki yaş farki sadece 3. Dun yaptigim yangindan dolayi erden baskandan özur diliyorum

Ammaa yildiz yildiz bir yere kadar. Artik biraz da yildiz olmayan, basariya aç. Topcu yiyen orta saha alsak

Oynamaya hazır en iyi 8 yabancını yazarsan 11'e, kalan boşlukları herhangi 3 yerliyle doldurduğun zaman lig seviyesinde kalitede önemli bir düşüş yaşamazsın. Derbiler dahil tüm maçlar kazanılabilir. Onun için yabancı sınırına takılmamak gerekir. En rahat kulüp biziz o konuda. Bizi rahatsız hissettiren tek şey her mevkide çok çok iyi yabancılarımızın olması.

Ilginç olan sey su: Tadic'e gelince sadece Ajax'ta senelerdir süper istatistik yapmis ve herkes ona dayanik WOW derken, aynisini yapmis Ziyechi begenmiyor.

Ziyech Sampiyonlar Liginde 40 maçta 8 gol ve 10 assist yazmis. Nerdeyse her iki maçin bir tanesinde gol katkisi.

Tadic Eredivisie'de 241 maçta 105 gol ve 112 assist yaparken (toplam 217 g/a = 0,90 maç g/a)

Ziyech 216 maçta 79 gol ve 97 assist yapmis (toplam 176 g/a = 81 maç g/a).

Tadic'in bu istatistiklerin içinde 42 penalti dahilken Ziyech'in penalti sayisi 1.

Ziyech'te istatistik önemli degilken Tadic'e 4 yas daha yasli olmasina ragmen 'woow Tadic müthis, gol ve assist sayisina bak' yapilan abartili muhammelesi çok ama çok komik.

Ziyech de Ajaxa dönüp 10 gol 15 asist yapsa muhtemelen 10 milyon bonservisle alalım denirdi.. Ziyech tarzı bir adam gerekliydi tutar tutmaz o ayrı bedavaya böyle herifi almışsın tabi ki maaşı yüksek olacak..Sıra orta sahada insallah

Ziyech ligin uzerinde bir adam, yuruyerek bile is yapar. Ama asil soru bizim bu adama ihtiyacimiz var mi? Zaten hucum oyuncusu enflasyonu yasiyoruz.

Fofana için 20 milyon diyorlar, cebimizde yoktu başka bir şeyimizden vericez galiba

o zaman demirbay oynar abi orta sahada

muslera

boey nelsson bardakçı kazımcan

torriera demirbay

tete ziyech zaha

icardi
ligde çoğu maç böyle çıkarız gibi. bu durumda kerem'i mental olarak kaybetmemeli, icardi'yi de iyi besleyebilmeliyiz.
Tete'nin ne vereceğini bilmiyorum ama orta sahaya yeni transfer gelecekse kenardan birisi kulübeye gider ve kaptan Kerem bir şekilde 11 başlar. Ya da kaleye Günay'ı alır. Hatta orta sahayı üçleyip ön alandan birisini eksiltip 4-3-3 oynatabilir. Kaan'ı orta sahada kullanacağını düşünüyorum hocanın. Günay faktörünü unutmayın, bence ligde beklenenden çok daha fazla süre alacak.

Düşünüldüğünden çok daha rahat bir şekilde yerli sorununu halledebiliyoruz, sadece bu kadar isimli adama şans verebilmek için kadro istikrarı birkaç mevkide sağlanamayacak saçma kural yüzünden.

1692196577592.webp
1692196599771.webp
1692196666494.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt