Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o degil gruplara kaldı ramos geldi diyelim bu herif ligi takar mı o soru işareti

Ziyech heyecan bile yaratmamış, alo oyuncunun kralını aldık neyin kafası bu, bedava Ziyech ile bonservisli Rashica'yı kıyaslayan derhal forumu terk etsin, biri dublör biri başrol, çok değil daha devre arası 12 dk ile PSG anlaşması yattı, DK Fası yarı finale çıkmasında 1 numaralı isimdi, duran topları artık Aplus kullanacak oyuncumuz olacak, ligin baronu İcardi ise sefiride net olarak Ziyech tir. Angelino gibi oyuncuyla coşan taraftar, nasıl oluyorda Ziyech e laf yapıyor anlamış değilim, ne bekliyordunuz arkadaşlar?

Nevzat D: “ Guendouzi için Marsilya’nın istediği bonservis miktarı yüksek ancak Galatasaray için imkansız değil”

Ramos gelsin istemiyorum, en az 2+1 sözleşme 5.5 milyon maaş ve 5-6 imza parası ister, 40 yaşına gelmiş bir adama 5 milyon vermek aptallıktır

Yav valla ben mi karamsarim bilmiyorum da plan şöyle veya sahada şöyle gorunuyor ve görünmeye devam edecek gibi. Angelino sen topu al Icardi'ye doğru kes, Zaha iki çalım filan at sonrasına bakarız, Ziyech sen de Icardi'ye kes, Nelson uzun top at kanatlara, Torreira sen de dönen topları almaya bak diğerleri kafanıza göre takılın şu an oynadığımız oyun bu kafada tam olarak hiçbir şey görünmüyor ve belli olmuyor bide üstüne kimse kusura bakmasın da Arap topçu aldık kesin bir arıza patlatır

He pardon dengesiz ve yalandan önde presimiz var bide tüm maç basıyoruz kazandığımız top rakiplerin 5 dakika önde basıp kazandığından azdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt