Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin çıkıp, "kendilerini pek ciddiye alamiyoruz ,bizim bu ulkede tek rakibimiz var iste arada bize de sövün diye çıldıran bir güruh bunlarda, bosverin isimize bakalim" şeklinde bir açıklama yapmaları ne guzel olur du.

Geçen sene son günlerde yapılan transferlerde beni en çok heyecanlandıran oyuncu Yusuf Demir idi. Ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. Basel’de kendimi gösterirse uygun fiyata satmak lazım. Bizde oynayamacak belli.

İki şerefsiz ekip birleşmiş kendilerini deli saçması şeylerle tatmin etmeye çalışıyor
Y.. yiyin
Hedef Avrupa abi... Bunları gördükçe yeminle ben utanıyorum. Rakip felan değil bu gerizekalilar
Hiçbirini takmayın, hele hele şuraya taşımayın bile
Zamanında sağlam saplamışız, bırakın onun acısıyla kıvranmaya devam etsinler

İki şerefsiz ekip birleşmiş kendilerini deli saçması şeylerle tatmin etmeye çalışıyor
Y.. yiyin
Hedef Avrupa abi... Bunları gördükçe yeminle ben utanıyorum. Rakip felan değil bu gerizekalilar
Hiçbirini takmayın, hele hele şuraya taşımayın bile
Zamanında sağlam saplamışız, bırakın onun acısıyla kıvranmaya devam etsinler
erden timur hedef avrupa kupası derken bosuna demedi.bunlarla rashica için sidik mi yarıstıracaktık

1692210755238.png

1692210794330.webp

Muslera
Boey - Ramos - Abdül - Kazım
Ziyech - Torreira - ???? - Kerem
Icardi - Zaha
4-4-2 senaryosunda orta sahada kıvırcık mı iş yapar gravenberch mi acaba

ziyech’ten önce 4-4-2 olmaz diyordum ama playmaker kanat ile 4-4-2 oynanır, orta saha ikilisinin adam yemesi lzm ama
''Pitbull'' Torreiramız var. Yanına bir Tosa İnu lazım...

Bizimkilerin çıkıp, "kendilerini pek ciddiye alamiyoruz ,bizim bu ulkede tek rakibimiz var iste arada bize de sövün diye çıldıran bir güruh bunlarda, bosverin isimize bakalim" şeklinde bir açıklama yapmaları ne guzel olur du.
images

Yazıları çıkarıp bunu atsalar yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt