Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaliteli yerlileri yazar mısınız almanya ve diğer ülkelerden (18-19-21-24 yas olabilir)

sadece öndeki 4lünün maaş yükü 20-25 milyon arasında

kulüpten de herhalde 15-20 arasında çıkacak

44 milyon euroydu toplam

Zaniolo ve yusuf’un ayrilmasiyla 41 oldu ama ziyech ile tekrar 44.5

Morutan,yunus,midstjo,ogulcan,alpaslan ve luyindama resmi olarak ayrilirsa eksi 3.5 milyon yani tekrar 41 milyonu buluyor

Orta saha transferi gelince 44-45 milyon olacak yani büyük ihtimal maas yuku

Bu ligde bizim önümüz açık olduğu anda "kutsal ittifaklar" ki yaşı elverenler bu ibareyi çok iyi bilir oluşturulur ve saha içi saha dışı olaylar ile bizi aşağıya çekmeye çalışırlar.

Bizim yapmamız gereken ise şu niye gitti, bunu niye alamadık diye yangın yapmaktansa birlik olup saha içerisinde ve saha dışarısında Türkiye nin en büyük sivil toplum örgütü olduğumuzu, bu ülkenin en büyük markası olduğumuzu dosta düşmana göstermektir.

Bell ki bu sene yine bir kutsal ittifak kuruldu ve üzerimize oyunlar oynanacak. Başkanından yönetimine, teknik ekibinden oyuncusuna, muhalefetinden taraftarına ne olursa olsun birlik olmak zamanıdır.

Zaniolo gidiyormuş, rashica gidiyormuş, orta saha alınmamış, teknik direktör istediğimiz adamı sahaya sürmemiş, teknikmiş taktikmiş günleri değil bu günler...

Kızmak istiyorum, gram ciddiye alamadığım için kızamıyorum şunlara. Dağa söven fare gibi bendeki şekilleri.

bunların elinden alnımızın akıyla defalarca şampiyonluğu aldığımız için bizden nefret ediyor bu şeref yoksunları. febeye ise köpeklik yapmaları normal sponsor olayına ama bunları en çok kudurtan şey bunları iplememiz.Medyanın yarısı febeliyle diğer yarısı bu allahsızlar.malesef görsel medyada güçlü değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt