Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Rashica bizi cok bekledi ve istedi. yaklasik 1 ay önce yakin bir arkadasiyla yüz yüze görüstüm burda. Özellikle babasi cok istemis bizi. Istanbul da yasamak istemisler ailece Annesi babasi da Istanbul da kalmak istiyorlardi en son. O dönemde de Türkiye den üç farkli kulüp teklif etmisti. Ozaman da kendisini beklettigimizi ve iletmisiz. Isteseydik net alirdik.

Bu ramos sevillaya niye gitmiyor ki yav madem ş.ligi istiyor mis gibi takım

Bu arada Rashica bizi cok bekledi ve istedi. yaklasik 1 ay önce yakin bir arkadasiyla yüz yüze görüstüm burda. Özellikle babasi cok istemis bizi. Istanbul da yasamak istemisler ailece Annesi babasi da Istanbul da kalmak istiyorlardi en son. O dönemde de Türkiye den üç farkli kulüp teklif etmisti. Ozaman da kendisini beklettigimizi ve iletmisiz. Isteseydik net alirdik.

O zaman çıkıp Türkiye’de başka takımda asla forma giymem denicek rdaş
Öyle bir söylemeni görmedim ama profesyonel hayatta bir geçerliliği yok böyle büyük lafların. Hizmetleri için teşekkürler diyip tarihin tozlu sayfalarına gömmek lazım hatıraları.

E tabi tabiki, bizimkiler tercih yaptı aynı maliyete Raşika mı Ziyech mi diye, ve hatta Hakim dahada ucuza geldi bize. Zaten bu mevcut 2 futbolcudan Raşikayı tercih eden kulüp maldır. Ayrıyetten 10 numara mevkisinide kapatıyor Ziyech. Gecen sene Raşikayı denemişlerdi sıçıp sıvamıştı orda.

Olum hani bu hakim ziyek srabistanda saglık kontrolünde gecememisti tanselin dediğine göre adam vazgeçmiş zaten al nsrrlilar adama ibnelik yaptı diye hiç girmemis sagliga

2 gün önce transfer olmuş
Transfer sezonunun başından beri en az 7-8 kez bahsetmişimdir...Geçen yıl da şimdi BJK a gelen Jean Onana dikkatimi çekmişti; adam gittiği yerde tutunamadı, BJK da da iyi görüntü vermedi mesela. Genç oyuncu transferinin garantisi yok tabii; scout ekibinin çalışmaları da bir yere kadar. Ancak olgun futbolcu için de geçerli bu durum. Falcao, Seferovic, vs vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt