Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Bu sene bambambam gibi olacak galiba taktik, gelenlere bakıncarashica bizim taktigi anlatır mı diye soracaktım. sonra taktik olmadıgı aklıma geldi sevindim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bambambam gibi olacak galiba taktik, gelenlere bakıncarashica bizim taktigi anlatır mı diye soracaktım. sonra taktik olmadıgı aklıma geldi sevindim
O zaman çıkıp Türkiye’de başka takımda asla forma giymem denicek rdaşDik durmakla alakası yok. Adam kariyerine devam etmek sorunda.Biz almak isteseydik alırdık ama almadık.
Bu arada Rashica bizi cok bekledi ve istedi. yaklasik 1 ay önce yakin bir arkadasiyla yüz yüze görüstüm burda. Özellikle babasi cok istemis bizi. Istanbul da yasamak istemisler ailece Annesi babasi da Istanbul da kalmak istiyorlardi en son. O dönemde de Türkiye den üç farkli kulüp teklif etmisti. Ozaman da kendisini beklettigimizi ve iletmisiz. Isteseydik net alirdik.
Biz de pekala alabilirmişiz demek. Böyle denemeler de yapamayacaksak veteran takılmaya devam etmek kaçınılmaz. Bu durumdn şikayet edenler ona göre şikayet etsin...Iki gun once 3 milyon euro karsiliginda Lecce’ye transfer olmus
Öyle bir söylemeni görmedim ama profesyonel hayatta bir geçerliliği yok böyle büyük lafların. Hizmetleri için teşekkürler diyip tarihin tozlu sayfalarına gömmek lazım hatıraları.O zaman çıkıp Türkiye’de başka takımda asla forma giymem denicek rdaş
Biz olmazsak onlar alirBu ramos sevillaya niye gitmiyor ki yav madem ş.ligi istiyor mis gibi takım
E tabi tabiki, bizimkiler tercih yaptı aynı maliyete Raşika mı Ziyech mi diye, ve hatta Hakim dahada ucuza geldi bize. Zaten bu mevcut 2 futbolcudan Raşikayı tercih eden kulüp maldır. Ayrıyetten 10 numara mevkisinide kapatıyor Ziyech. Gecen sene Raşikayı denemişlerdi sıçıp sıvamıştı orda.Bu arada Rashica bizi cok bekledi ve istedi. yaklasik 1 ay önce yakin bir arkadasiyla yüz yüze görüstüm burda. Özellikle babasi cok istemis bizi. Istanbul da yasamak istemisler ailece Annesi babasi da Istanbul da kalmak istiyorlardi en son. O dönemde de Türkiye den üç farkli kulüp teklif etmisti. Ozaman da kendisini beklettigimizi ve iletmisiz. Isteseydik net alirdik.
Maddi sebeplerBu ramos sevillaya niye gitmiyor ki yav madem ş.ligi istiyor mis gibi takım
Transfer sezonunun başından beri en az 7-8 kez bahsetmişimdir...Geçen yıl da şimdi BJK a gelen Jean Onana dikkatimi çekmişti; adam gittiği yerde tutunamadı, BJK da da iyi görüntü vermedi mesela. Genç oyuncu transferinin garantisi yok tabii; scout ekibinin çalışmaları da bir yere kadar. Ancak olgun futbolcu için de geçerli bu durum. Falcao, Seferovic, vs vs...2 gün önce transfer olmuş
Sevilla başkanı dun açıkladı: onlara uymuyormuş + istediği maaşı çok fazlaBu ramos sevillaya niye gitmiyor ki yav madem ş.ligi istiyor mis gibi takım