Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum hani bu hakim ziyek srabistanda saglık kontrolünde gecememisti tanselin dediğine göre adam vazgeçmiş zaten al nsrrlilar adama ibnelik yaptı diye hiç girmemis sagliga
75283B27-811D-43B7-BFFB-D9B120AA3861.jpeg

Fabrizio da testten kaldı gibi bir şey yazmadım diyor, eğer kalsa o da yazardı

dün zaha kereme 1 ders verdi aslında

topun bizde kalması ve olgun atak yapmak için arada geriye garanti oynamakta sakınca yok
Zaha da cok top kaybi yapti dun. Hazir olmamasi, kendini gosterme istegi vs derken. Pek ogretmenlik durumu yok henuz. Cok maas veriyoruz. Her hareketini ovmek yerine beklentinin yuksek oldugunu hissettirmek futbolcuya, Galatasaray'in faydasina olur.

Takımdan çok yararlanamadığımız Zaniolo ve orta kalite olan Rashica gitti. Diğer adamların hepsi kadroda yer alıyor. Sıkıntı Zaha-Tete- Ziyech- olası bir ortahasa- Demirbay- Angelino gibi üst düzey adamların gelmesi. Bu adamları kulanıp takım oyuncusu yapabilirsek çok keyifli sezon geçiririz ama egolar işin içine girerse işimiz çok zor.

Muslera
Boey Nelsson Apo Angelino
Torreira Guendouzi
Tete Ziyech Zaha
İcardi

Muslera
Guendouzi Torreira Demirbay
Ziyech İcardi Zaha

Muslera
Torreira Guendouzi
Ziyech Kerem:( Zaha
İcardi

Muslera
Soumare
Tete Torreira Ziyech Zaha
İcardi​

Olum hani bu hakim ziyek srabistanda saglık kontrolünde gecememisti tanselin dediğine göre adam vazgeçmiş zaten al nsrrlilar adama ibnelik yaptı diye hiç girmemis sagliga
Kısaca şöyle bir olay olmuş renktaş

Ziyech 13 milyon euro istemiş Al nasr'dan

Al Nasr başkanı da

"Sen bu kadar para eder misin? 10 sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' karşılığını vermiş.

Ziyech'de
"Ne verirse versin ben Al Nasr'a gitmek istemiyorum" demiş ve sağlık testine girmemiş

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt