- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Fatih hocam gülümsemeli hikaye paylaş bitane ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Dostum stardı bence ya.Valla o dönem inanamamıştım birde Türkiye için büyük paraydı 7-8 milyon avro.Eleanor star degildi yav
9+2 de ikinci kadro şık.9+2 olursa App dışında keremlerden biri işe yarayabilirMuslera
Boey Nelsson Apo Angelino
Torreira Guendouzi
Tete Ziyech Zaha
İcardi
Muslera
Guendouzi Torreira Demirbay
Ziyech İcardi Zaha
Muslera
Torreira Guendouzi
Ziyech KeremZaha
İcardi
Muslera
Soumare
Tete Torreira Ziyech Zaha
İcardi
İkiz olsalar sahadaki duruşundan karıştırmamalısın tbhŞu Zaha’da saçını uzatsın Bakambu ile karıştırıyorum.
Az once Tete konusunda paylastim haberi.
Maksimum 15 gün diyorlardı...
Solomon da shaktardan gitmedimi totnıma? Hafta sonu kasrodaymis ama sure almamisbu shaktarin açtığı dava engel oluyor sanırım. bı mok cikmazda garanti olsun diye bekletiliyor zannımca.
Bilmiyosan niye konuşuyosun10.5 yaşındaydım geldiğinde,nerden bileyim
Bir Arsenal taraftarı der ki;
Sergenden özür dileBilmiyosan niye konuşuyosun
Al sana duyum rnşDuyum verin lan, sabah bi Ziyech geliyo dendi sonra cit yok kuruduk
Bu sene öyle böyle şampiyon olucağız gene maç kaybetmediğimiz sürece form tutana kadar devam formsusuz evet hazır değiliz evet ama genede kolay kolay skor vermiyoruz kimseye en önemli detay bu 2 maç üst üste galibiyet çıkaralım çorap söküğü gibi gelicek gerisigercek Galatasarayi Samsunspor macinda 4 hafta sonra milli mac arasi sonrasi görürüz.
Zaha Icardi Tete Ziyech hic birisi hazir degil.
Moldeyi gecersek ligde 5 macta 2 beraberlik 3 galibiyet fitim.