Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.794
- 51.857
- 3.683
Felix ya Barcelona ya da Benfica'ya gidecek.2 kulüpte bu transferde çok istekliler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergeni özetlemişsinBilmiyosan niye konuşuyosun
Bakmak lazım sözleşmesini kendi mi fesih etmiş? Başvurudan kaç gün sonra lisans çıkartılmış?Solomon da shaktardan gitmedimi totnıma? Hafta sonu kasrodaymis ama sure almamis
Bize lazım olan adam aslında tomas soucek orta sahada direnci tek başına tutar geriden oyun kurulumu yapar işin tempo kuşamını toreeira üstlenir ve rahatlar ama çok zor ve imkansız transferMuslera
Boey - Nelsson - Bardakci - Kazimcan
Torreira - Soumare
Kerem - Ziyech - Zaha
Icardi
Yedeklerde Angelino, Oliveira, Berkan, Demirbay, Baris Alper, Tete, Mertens, Bakambu, Dervisoglu var
Ziyech ve Soumare ile iki nokta atisi daha yapip onumuze bakalim, cok iyi kadro.
Felix ya Barcelona ya da Benfica'ya gidecek.2 kulüpte bu transferde çok istekliler..
dün zaha kereme 1 ders verdi aslında
topun bizde kalması ve olgun atak yapmak için arada geriye garanti oynamakta sakınca yok
O iş kapandı artık 10 numarada ziyech devam edicek keşke şu Keremin top kontrolü iyi olsa çok rahatlar elimizde batırıyor biraz da Zaha geldi diye ekstra bişeyler yapmak istiyor göze girmek için hepten tüyü dikiyorZiyeh geldi felix olmaz artık
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malin teki o cocuk. Dun saygi durusunda bile saygisizlik yapip telefonla oynadi. Bir cacik olmaz ondan.Felix ya Barcelona ya da Benfica'ya gidecek.2 kulüpte bu transferde çok istekliler..
Vay paragöz ş.ligi hedefi falan hikaye demek. Onu istemiyorum şu bana bu parayı versin 2 aydır boş boş gezip oltaya takılcak balığı bekliyor herif demek.Sevilla başkanı dun açıkladı: onlara uymuyormuş + istediği maaşı çok fazla
Ziyech oynar işte aslında Şuan tam Fatih hocanın şampiyon olduğu döneme geldik kadro hemen hemen benzer durumda sadece orta saha lazımSet oyunu problemlerimiz var ama bu büyük oranda oyuncular ile alakalı, kerem mertens ve barış Alper ekibi set oyunu oynayamaz, sadece mertens oynar o da yaşlı
Bonservisi için sponsor olacağına dair söylentiler var doğru mu?Fofana skills videosu izledim.
Tam aradığımız adam. Acil alalım