Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara pozisyonu için acele etmesek dırsat transferi yapsak daha mı iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Felix ya Barcelona ya da Benfica'ya gidecek.2 kulüpte bu transferde çok istekliler..
Serbest kalma bedeli varsa kendi ödeyip alacak sanırım fesih edecekten onu anladım. Yoksa da almaya çalışacak demek ki.
Benfica böyle alengirli işlere ihtiyacı yok kısıtlamada olan takım barcelona oraya doğru yanlıyor gibi.

Soumare baya iyi heruifmis eskiden. Tam aradigimiz topcu.

Leicester‘deki performansini bilmiyorum

Serbest kalma bedeli varsa kendi ödeyip alacak sanırım fesih edecekten onu anladım. Yoksa da almaya çalışacak demek ki.
Benfica böyle alengirli işlere ihtiyacı yok kısıtlamada olan takım barcelona oraya doğru yanlıyor gibi.
Benfica da Roger Schmidt hocayı tutmak için yıldız 1 oyuncu transferi yapacak bence..

Ziyech oynar işte aslında Şuan tam Fatih hocanın şampiyon olduğu döneme geldik kadro hemen hemen benzer durumda sadece orta saha lazım

2019

Muslera
Mariano Nelsson Marcao Nagatomo
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Mevcut

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Transfer
Tete Ziyech Zaha
İcardi

Avrupa olarak yaptım kadroyu Baktığımız zaman isim isim çok benzer bir kadro yapısı hatta mevcut olan daha iyi tel fark Fernando işte bize öyle bi adam lazım gene

Herkes transfer istiyor ama Kaan Ayhan bu sezon çok maç oynar ligde soyleyeyim

Tudorlu dönemdede çok fazla bi taktik yoktu aslında ama iyi kondisyonumuz vardı ve oyuncu yapımız prese çok müsaitti işte ndiaye iyi basıyordu birebirde Fernando iyi kesici ve pasördü Belhanda ne kadar beğenmesekte defansif meziyetleri olan bir ön liberoydu mesela

Ziyeh geldi felix olmaz artık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1692217476597.webp

Gündüziye hava degisimi şart. Gel gündüzle gece olalim gündüzi. Bak sarkin da hazir.

O iş kapandı artık 10 numarada ziyech devam edicek keşke şu Keremin top kontrolü iyi olsa çok rahatlar elimizde batırıyor biraz da Zaha geldi diye ekstra bişeyler yapmak istiyor göze girmek için hepten tüyü dikiyor
Son 2 maçta toplam 45 top kaybı yapmış, son maçta da yarım devre oynadı, takıma kızıyoruz da kerem efendi her 3 dakikada bi rakibe top vermiş, buna hangi sistem hangi oyun kurgusu dayanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt