Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.175
- 18.558
- 2.268
Kaç günlük bilet alımını görebiliyorsunYok bilet falan. Sallıyorlar şuan.
Thy de Britishte yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç günlük bilet alımını görebiliyorsunYok bilet falan. Sallıyorlar şuan.
Thy de Britishte yok.
Evet anladim. Iyi geceler.Yarın gelmiyor yani şu anki duruma göre demek istediğim budur. Alperim hayırlı geceler.
Sabah kan testi varmış sadece.butun futbolculara olandan sanırım,normal testlerSallama yok zaten bilet yok henuz cunku. Yarin sabah son testler yapilacak, hersey olumlu cikarsa Istanbul'a gelecek en gec cuma gunu.
Gözükmüyor murat iyice baktırdım.Özel uçak olabilir mi
Kolpa filan değil. Bayılıyorsunuz her paylaşılan hesaba kolpa demeye.
Ekli dosyayı görüntüle 215347
Talisca'yı bilmiyorum da, Felix'e ana bacı sövüyor Atletico taraftarı çok uzun bir süredir. Bugün sabah sözleşmesinin fesh edilmesini istediği haberleri vardı.
SınırsızKaç günlük bilet alımını görebiliyorsun
100 milyon istedikleri adamı niye bıraksınlar abi akıl işi mi?Talisca'yı bilmiyorum da, Felix'e ana bacı sövüyor Atletico taraftarı çok uzun bir süredir. Bugün sabah sözleşmesinin fesh edilmesini istediği haberleri vardı.
Bekleyip görmek lazım. Kolpa da olabilir tabii. Öyleyse takipten çıkarız zaten.100 milyon istedikleri adamı niye bıraksınlar abi akıl işi mi?
Ben görmedim ama olabilir. Zaten yarına kadar belli olur. Kolpa ise kara listeye alırız.Bu adam kamada geldi falan demişti bu fotodakiler güvenilir ama
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o kadar iyi mi yau :d
Kac tane tutturmus bugune kadar bu menajer arkadaş? Bunun yazdiklarini önune gelen yaziyor zaten. Bizde butun menajer veya menajer olmayan kisilerin twitini buraya atalim, bura iyice çöpluge dönsunSen de tanımıyorsan bilip bilmeden yorum yapma. Arkadaş menajer çoğu takımla ilgili doğru bilgiler veriyor. Samiyen, terimsports filan da takip ediyor kendisini.
Sa, herkese iyi geceler ve iyi nöbetler... Son gelişmeler nedir bugün pek takip edemedim.
Ben görmedim ama olabilir. Zaten yarına kadar belli olur. Kolpa ise kara listeye alırız.
sorun yok dimi durum hala aynı, baya yüksek fiyat çekmiş bjk deniyor, biz CL ye kalmadan bu avantajı kullanmamamız için erkendeb bitirelim diyorlarmışRamos konusunda en net bilgiye ben sahibim.cago mago bos