Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Çalım yiyelim eyv.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece gece seninle uğraşamam, sana soracak değilim ne atıp atmayacağımı.Kac tane tutturmus bugune kadar bu menajer arkadaş? Bunun yazdiklarini önune gelen yaziyor zaten. Bizde butun menajer veya menajer olmayan kisilerin twitini buraya atalim, bura iyice çöpluge dönsun
Ramos'u isterim de, bahsedilen rakamlara gelecekse asla istemem. Karşıya gitti diye de üzülmem.Çalım yiyelim eyv.
Agla istersen hahhaGece gece seninle uğraşamam, sana soracak değilim ne atıp atmayacağımı.
Ziyech'in gelişi 10 numara işini çözüyor zaten. Artık 8 numara işine yoğunlaşmak lazım. Ama yazılanlara göre ikisine de hala ilgi var. Öyleyse demek ki Ziyech 10 için değil direkt sağ kanat olarak düşünülüyordur.Bedava talisca veya felix müthiş olurdu bakalım hayırlısı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 tur da ben binebilirmiyim ahbert?Bjknin anasını sssssssssssymmmmmm
Kaçtan başlıyon bende başlıyayım.çay aldım tvde ziyech skils açtım önümde 50 sayfa var
lets go
Twit at,favoriye alacagimçay aldım tvde ziyech skils açtım önümde 50 sayfa var
lets go
Gel lan kivircikMarsilya, Matteo Guendouzi'yi Satış Listesine Koydu
Marsilya, Cengiz Ünder’in ardından Ruslan Malinovskyi ve Matteo Guendouzi’nin de takımdan ayrılmasını bekliyor. Başkan Pablo Longoria, bu yaz oyuncu satışından 40 M€ gibi bir gelir elde etmeyi hedefliyor. (via @lequipe)www.gscimbom.com.tr