- 16 Haziran 2010
- 208.025
- 161.654
- 6.838
Olur orasi kesin.En az Guendouzi kadar pahali olmazmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur orasi kesin.En az Guendouzi kadar pahali olmazmi?
Sen ölmedin mi lan bavaşGonduziye 15 vereceğime fofanaya 20 veririm. Alın gelin bu yigidi
ver lan aradaki 150 milyon tlyiGonduziye 15 vereceğime fofanaya 20 veririm. Alın gelin bu yigidi
Çok istiyorum gelmesini tam aradığımız oyuncu. Torreira ile 2si müthiş 2 li olur. 1 tanede bunlara potansiyelli genç bir yedek alınmalı. Oliviera mitzo gitmeli bu takimdanSanki Fofana'yi alacagiz gibi.
Lazio Rovella'yı da aldı orta sahayı doldurdu. Inter bir ihtimal ama onlarda daha 10 no özellikli arıyorlar Samardzic olmadığı için onun yerine, Roma'da yok. West Ham Alvarez ve Ward'ı aldı. Paqueta'yı satınca onun yerine Kudus ile ilgileniyorlar hatta Paqueta transferinde Palmer konuşuluyor. Guendozi'nin de öyle çok fazla taliplisi yok maliyetini karşılayabilecek.Herifin kac tane talibi var Cengiz'de o bile yoktu.
Kalite farkını bana ver ulan Cafer. Rashisca için gecmis olsun diliyorum acımız buyukver lan aradaki 150 milyon tlyi
Onu alabiliyorsak Guendozi her ne kadar sevsemde ötede dursun. Fofana çok başka oyuncu.Sanki Fofana'yi alacagiz gibi.