Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye bi futbolcuya yasakli madde desti yapiirken dedikodulara bakarak mi yapiliyor sirf tuaf bi durum degil mi beyler?

1692273549863.webp

Kerem her türlü oynar deniyor ama Zaha gibi bir oyuncuyla aynı bölgede oynuyor. Nasıl olacak ta Kerem ve Zaha yı aynı anda oynatıp verim alacaksın? İkisini aynı anda oynatmak için saçma işlere girmek riskli.

En mantıklısı ideal bir kadro kurup, yabancı yerli hesabını yapıp, ona göre her hafta 3 yerli ile rotasyon yapmak. Abdülkerim bölgesinin en iyisi olduğuna göre onun yeri sabit olur. Sakatlık/cezalı durumuna göre bir çok maçta 3 yerliyi bulmayı zorlanmayiz bile. Angelino sakat, Nelsson'un cezalı olduğunu düşün. Zaten mecburen Apo/Kaan/Kazım çıkarsın.

samiyen genduzi ile alakalı editleri beğenmiş hadi hayırlı olsun.

genduzi gelirse okan buruga ragmen sampiyonluk kesin

Ziyech gecenlerde Promesi Rusya'da ziyaret etmeye gitmisti. Kuzenini bicaklayip ülkeden kacan, ve 100 kilo Kokain ticareti ile suclanan herifi niye ziyaret etmis anlamadim. Ben profesyonel futbolcu olsam öyle kisiyle muhatap olmazdim.

Valla Guendouzi icin cok kulüb sulancak o kesin, ismiz hic kolay degil

Herifin kac tane talibi var Cengiz'de o bile yoktu.
Lazio Rovella'yı da aldı orta sahayı doldurdu. Inter bir ihtimal ama onlarda daha 10 no özellikli arıyorlar Samardzic olmadığı için onun yerine, Roma'da yok. West Ham Alvarez ve Ward'ı aldı. Paqueta'yı satınca onun yerine Kudus ile ilgileniyorlar hatta Paqueta transferinde Palmer konuşuluyor. Guendozi'nin de öyle çok fazla taliplisi yok maliyetini karşılayabilecek.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl olsa cengizi ederinden fazlaya sattık gündüziyi de 10-12ye bırakalım derler mi acaba :d Yoksa tam tersi mi olur? Cengiz çöpü 15 ediyosa gündüziye 25 istiyoruz mu derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt