Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten talipleri yoktu , Guendouzi icin kac talip kapisini calmis Italyanlar hemen uzerine coktu bile.
Tamam da taliplisi olması bir anlam ifade etmiyor ki.
Max kim ne vermek istediği önemli.
Misal roma 15-20 milyonu gidip guendouzi’ye verir mi?
Yada Lazio, herifler 6 milyona dybala, 5 milyona parades, oynama şartına göre artan sözleşmelerle kiralık Renato aldı sonuçta.
Lazio opsiyonla 21 yaşındaki wonderkid aldı.
Satabileceği İngiltere var iyi para verebilecek herifin en iyi zamanında yine istenmeyen oyuncuyken ve 2 yaş gençken kimse istemedi Marsilya opsiyonla aldı.
Rusya gibi ülkeler bonservisi şişiremez bir Arabistan kalıyor bir de Fransa içi.

Normal şartlarda şu dönemde hem hoca hemde taraftar tarafından istenmeyen herifi en fazla opsiyonla kiralık gönderirler o opsiyon da bana göre max aldıkları ile aynı olur.

Guendouzi bizim tahmin ettiğimiz kadar çok istenen ve 15-20 milyonlar verilmeli şeklinde kapışılacak bir oyuncu değil.
Günün sonunda bir bakmışız 8 milyona italyaya gitmiş.
Benim beklentim 2+10, 1+11 gibi opsiyonlarla transfer olacağı.

Soumare ile ilgilenmiyoruz herhalde. Iki yönlü 8 no istiyoruz ve bu tipte birini alacaz. Soumare ön libero, aradimiz profil degil.

Tamam da taliplisi olması bir anlam ifade etmiyor ki.
Max kim ne vermek istediği önemli.
Misal roma 15-20 milyonu gidip guendouzi’ye verir mi?
Yada Lazio, herifler 6 milyona dybala, 5 milyona parades, oynama şartına göre artan sözleşmelerle kiralık Renato aldı sonuçta.
Lazio opsiyonla 21 yaşındaki wonderkid aldı.
Satabileceği İngiltere var iyi para verebilecek herifin en iyi zamanında yine istenmeyen oyuncuyken ve 2 yaş gençken kimse istemedi Marsilya opsiyonla aldı.
Rusya gibi ülkeler bonservisi şişiremez bir Arabistan kalıyor bir de Fransa içi.

Normal şartlarda şu dönemde hem hoca hemde taraftar tarafından istenmeyen herifi en fazla opsiyonla kiralık gönderirler o opsiyon da bana göre max aldıkları ile aynı olur.

Guendouzi bizim tahmin ettiğimiz kadar çok istenen ve 15-20 milyonlar verilmeli şeklinde kapışılacak bir oyuncu değil.
Günün sonunda bir bakmışız 8 milyona italyaya gitmiş.
Benim beklentim 2+10, 1+11 gibi opsiyonlarla transfer olacağı.
Sanirim 11 milyon euroya almislardi gecen sene. En kotu ihtimal o parayi cikartmak isteyeceklerdir bence.

@EfrainAlvarezz

Guendouzi’nin hangi akrabası Galatasaray lisesi mezunu acaba

Ne diyo bu yav

Sanirim 11 milyon euroya almislardi gecen sene. En kotu ihtimal o parayi cikartmak isteyeceklerdir bence.
Şu an bu transfer bizim isteğimiz şekilde ilerliyor, belki de bizim taraftar kadar isteyeni yoktur herifin.
Gerçi geldiğinde Fransız Berkan da denilecek ama zaman ne gösterecek bakalım.

Guendouzi eğer opsiyonla alınırsa os. bir oyuncu daha gelir.

Gedson'un birkaç senedir verdiği üzüntüyü çok daha iyisi olan Guendouzi'yi alarak artık dindirebiliriz.Hatta içerideki bjk maçında Guendouzi Gedson'u kucakta gezdirince keyfimiz daha da çok artar.

CL kadrosu

1692274801080.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt