Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli dmme mesaj atıyorlar,yabanci başından duyalım.ben sevmiyorum duyum isini🫣

fa66da84aaae24b1d4d3415e72393a0c.jpg
imza aşamasına gelmeden bizimkiler niye piyasaya isim salıyor anlamadım, bak indirim bekleniyormuş, şimdi fb girse direk verse parayı sonra niye çalım yedik demesin millet

Hedefi lig yaptığın sürece asla başarılı olamazsın bir noktadan sonda gereksiz stress birikir.
Sevilla’ya bak e kralını yapıyorlar lig şampiyonluğu gibi dertleri yok son 10 yılda 5. Kez şampiyon oldular. Şunun bir benzerini yaşasak ülke yanar, hele bizim gibi bir taraftarı olan kulüp bunu çok iyi kullanır.
UEFA şampiyonunu da ş. Ligine direkt gidiyor.
Hedef her sene UEFA şampiyonluğu olup ona göre kadro kurulmalı.
Onların durumu farklı biz 50 yılda bi kupa aldık.Bu ülkenin durumu bu kabullenmek lazım.Avrupa hayaliyle tapılan transferlerin mali enkaza dönüşmesi sık gördüğümüz bir durum.Bizim bu ligin sefiri olup her yıl şampiyon olmamız lazım.Avrupa’da başarı City nin bile zorlandığı durum.Her sene şampiyon olup Cl katılım parası sponsorlar vs ile yolumuza bakmamız lazım.Ligde 3. Olup gruplardan çıkalım istemem.
Dediğin gibi olabiliriz ama önce ligin Bayern’i olmalıyız.Kadro kalitemiz ve mali durumuz hepsinden iyi oldukça Avrupa’ya konsantre olabiliriz.bence gerçekçi olup hala ligi daha öne koyma vakti.Fener bile elenmesin tek kulvarda gitmesin diyoruz çünkü ligi alan mali olarak rahatlıyor iyi takım kurup başarılı oluyor.

Bu transferlerin sızması iyi mi sizce,manupulatif haberler bile yaptiriyomusuz çalım icin 2 gece önce söylediler
oyuncuya bağlı.Kendi hedeflerine göre değişebilir.1-2 fazla alayım diyip hedefsiz fbye falan da gidebilir yani.Oyuncuya bağlı tamamen.Misal Tete'nin hedefleri olduğu için fb fazla para vermesine rağmen bizi istedi oyuncu.

oyuncuya bağlı.Kendi hedeflerine göre değişebilir.1-2 fazla alayım diyip hedefsiz fbye falan da gidebilir yani.Oyuncuya bağlı tamamen.Misal Tete'nin hedefleri olduğu için fb fazla para vermesine rağmen bizi istedi oyuncu.
Doğru,aslında sosyal medyada guclenme çalışmaları var transferde bile.erden timur sosyal medyada bi şekilde,haberiniz olmasa da

Bu bjkli bahtiyar yerli sayılabiliryo galiba.sazanov ve gürcistandan şu ön taraftaki yetenekli kisiyi alsak yerli sayılmaz mi

Böyle duyumcular bir ateş yakıyor. Eğer muhabirler de topa girerse alev büyüyor. Bitti haberleri ve uçak bilgileri ile ortalık yanabiliyor.

Ama çoğu durumda 1-2 saat içinde ilk ateş sönüyor. Şu an Guendouzi ateşi de bir dahaki harlamaya kadar sönüyor gibi.

Galatasaray, Mattéo Guendouzi için menajeriyle temas kurdu. Oyuncuya İngiltere başta olmak üzere birçok yerden teklifler var.

@_samiyenhaber

RT’lemis
keske sadece ilk kismini yazaydi

Oyuncuya İngiltere başta olmak üzere birçok yerden teklifler var.
suna gerek yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt