Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.612
- 8.939
- 1.698
Kıvırcık marul geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede Kerem Demirbay ho diyelim.keremi 10 mye satıp sola yedeğe genç bi yabancı çekelim
nelsson satıp ozan kabak yapalım
muslerayı da zaman zaman yedek bırakıp gücençi oynatırsak yabancı konusunda en ufak sıkıntımız kalmaz
keremi 10 mye satıp sola yedeğe genç bi yabancı çekelim
muslerayı da zaman zaman yedek bırakıp gücençi oynatırsak yabancı konusunda en ufak sıkıntımız kalmaz
Bende bu kadroyu yazdım ama Muslera kesilmesi mümkün değil ortalığı karıştırır o işe giremeyiz. Tek mantıklı senaryo Kaan Ayhan - Abdülkerim - Kazımcan 3'lüsünü aynı anda oynatmak.Günay
Boey Nelsson Abdul Kazım
Guendouzi Torreira
Tete Ziyech Zaha
Icardi
İdeal 11 bu olur bu saatten sonra. Başka türlü kurtarmıyor.
Fenerden Ferdi yi bjk den salihi trabzon dan ugurcani alalim tam olsun.keremi 10 mye satıp sola yedeğe genç bi yabancı çekelim
Seve seve kesilecek başka yolu yok rtaş.Bende bu kadroyu yazdım ama Muslera kesilmesi mümkün değil ortalığı karıştırır o işe giremeyiz. Tek mantıklı senaryo Kaan Ayhan - Abdülkerim - Kazımcan 3'lüsünü aynı anda oynatmak.
Kalk lan fm nin başındankeremi 10 mye satıp sola yedeğe genç bi yabancı çekelim
Muslera kesildiği an Torreira-Icardi'yi etkileyen süreç olur pek olasılık vermiyorum.Seve seve kesilecek başka yolu yok rtaş.
Kaan-Abdul ikilisi ile kevgire döneriz Konyadaki gibi.Bende bu kadroyu yazdım ama Muslera kesilmesi mümkün değil ortalığı karıştırır o işe giremeyiz. Tek mantıklı senaryo Kaan Ayhan - Abdülkerim - Kazımcan 3'lüsünü aynı anda oynatmak.
8+3 de en yazık olacak futbolcu Angelino olur gibiKaan-Abdul ikilisi ile kevgire döneriz Konyadaki gibi.
Bunu sergenin yazmasi lazimdiBu sene Tete yi parlatıp 30 a çakarız
Zanoilo kiradan döner ve devam eder
Cl de alır yine zaten kaleyi. Torre ve icardi de profesyonel topçular sanmam etkileneceklerini.Muslera kesildiği an Torreira-Icardi'yi etkileyen süreç olur pek olasılık vermiyorum.