Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B. Dortmund Gençlik Gelişim Koordinatörü Lars Ricken: "Gökdeniz Gürpüz'ün ayrılması bizim için çok üzücü. Ancak, Gürpüz'ün ailesi Türkiye'ye gitmek istedi. Galatasaray ile uzun süredir Gökdeniz için görüşmeler yapıyoruz ve tüm şartlarda anlaşma sağladık."

(Ruhr Nachrichten)

Aydın Yılmaz ı görür gibi oldum

Sami Yen Haber filan bir ekip toplayıp Twitch/Youtube yayını yapsa gayet güzel olurdu. Hem gündemi belirleme de hem de en azından bilgi amaçlı iyi olurdu. Bizimkilerde umarım bu yönde hamle yaparlar fenerliler bir yayın açıyor binlerce insan organize oluyor direk tag çalışmaları transfer bilgilendirme her şeyi yapıyorlar bizde hiç böyle bir ortam yok.
Adamlar yayında transfer haberini bile söyleyecek düzeyde organizasyon kurmuşlar muhabirler-sosyal medya hesapları sürekli iletişimde kalıp birbirlerini destekliyorlar iki tarafta win-win kazanıyor hatta şöyle bir örnek vereyim bunlar Fred'i almadan 2 gün önce ilk bunlarda görmüştüm birileri chate isim yazıyor mesajları siliyorlardı hatta daha sonra söylediler organize olup Fred ile ilgili tweet atanlarında tweetleri sildirip ortamın sessiz kalmasını sağladılar.

Bugünde dinledim adamlar sürpriz transfer olacağı haberini paylaştılar muhabirlerde de harıl harıl isim arıyormuş Samsunspor maçından önce resmi duyuru yapılır diyorlar. Herhangi bir algı için twitter'da tag çalışması olduğu an 7-8 bin kişi yayında oluyor bir anda 2 saatte 120-130 bin tweet atıyorlar.

Bizimde medyada ve en azından sosyal medyada daha güçlü olmak istiyorsak böyle yapı oluşturmamız lazım.

%90'ı çok bir yere varmasa da Sıraçhan ve gerçekleşirse Gökdeniz gibi transferler beni çoğu yıldız transferinden daha çok heyecanlandırıyor. Lan belki bu sefer doğru inceleyip bulmuşuzdur gerçek bir wonderkid diyorum :D

%90'ı çok bir yere varmasa da Sıraçhan ve gerçekleşirse Gökdeniz gibi transferler beni çoğu yıldız transferinden daha çok heyecanlandırıyor. Lan belki bu sefer doğru inceleyip bulmuşuzdur gerçek bir wonderkid diyorum :D
Her genç bir umut...

———Icardi———
-Zaha-Sirachan-Tete-
—Torreira-Gürpüz—

gsc transfer nöbeti lütfen sakin olalım

Aktürkoğlu mesela zaman zaman kötü performansları olmasına rağmen belli oranda o gelişinde yaşadığım heyecanın hakkını verdi. Çok mutlu oluyorum böyle no name gelen adam takımın yıldızı veya yıldıza yakın oyuncularından olunca...

Diana Erkek çikti işe bak
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt