Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3ED6034A-FA8B-469B-B687-72E2D7F1EE31.webp

Güvenin

Gene bir truva yapıyorsak çok net Dominguez başkası kalmadı kimi istedilerse aldık. Ayrıca Oliveira gidişiyle Dominguez + Guendouzi/Fofana tarzı bir hamlede yapıyor olabiliriz. Kiralık + opsiyonlu birini alırsak bence bir sürpriz olacak.

E.Timur ; şu çalım işlerine herkes çok takılmış durumda, sizin ihtiyacınız olan biyerde birisini alıyorsunuz, sizde çalım atmış olmuyorsunuz, ben bu arada yediğimizi düşünmüyorum ama gelen oyunculara bağlı, insanların bişeyin çalım mı değilmi olduğunu kim geliyorsa ona göre karar verir. Mantıklı futbol izyeyicisi aaaa bunu alcaklarmış der.
yani diyorki Ziyech i aldım, raşikayı almadım. Raşikanın yerine gelene bakın diyor. 😂 gidin kumda oynayın diyor.

Burada erden abiye laf edenler vardi, rashica gidince. Adam en iyi oyunculari getirmeye calisiyor. Cok buyuk destekliyorum okan hoca ve erden abiye
Üstüne bas erden Timur Okan hocadan habersiz transfer yapıyor diyenler vardı Okan hocayı bilerek saldılar medyanın önüne isimleri söyledi arka planda rahat hareket etmek için

Ne yazikki fb space odasi ve terimaport,samiyen herseyden haberdar.bana da geliyo bilgiler terim tayfadan.ramos bitti benim bildiğim,erden timur riski göze almış açıklamasından işaret etmiş
kaynağın sağlamdır diye düşünüyorum ama sorun şu ramos bittiyse niye bjk ile görüşüyor acaba biz CLye gidemezsek yedekte kalsın diye mi,mantıklı bence

40 gündür bizi bekleyen orta saha cl kalmamız için mi bekliyor acaba?

Gravenberch dicem ama liverpool bile alamıyor biz nasıl alcaz Monaco

E.Timur ; şu çalım işlerine herkes çok takılmış durumda, sizin ihtiyacınız olan biyerde birisini alıyorsunuz, sizde çalım atmış olmuyorsunuz, ben bu arada yediğimizi düşünmüyorum ama gelen oyunculara bağlı, insanların bişeyin çalım mı değilmi olduğunu kim geliyorsa ona göre karar verir. Mantıklı futbol izyeyicisi aaaa bunu alcaklarmış der.
yani diyorki Ziyech i aldım, raşikayı almadım. Raşikanın yerine gelene bakın diyor. 😂 gidin kumda oynayın diyor.
Biraz kendi suçumuz yalnız, Halille Zahayi falan çalım mevzusunu ciddiye aldığımızı gösterdik halbise gerek yoktu

Deli gibi Ramos hayranı olarak o paralara kapıdan geçmesin 3.5 4 ten fazla vermemek lazım en fazla 4.5

Bana mantıklı gelen bir seçenek var. Dominguez + Lo Celso(Kiralık + opsiyon) olabilir biri 6.5 biri 8.5 farklı oyun tarzlarına da dönüş yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt