Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.096
- 19.196
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canlidayiz üstad
Hoş bulduk, orta sahayı ne zaman çözüyoruz.
Dominguez <> Oliveira yapalım en azından A+ için zaman kazanalım.A+ orta saha %1 ihtimali olanlarin pesini birakmiyoz, muhtemelen biraz daha sürecek bu is
Üstüne bas erden Timur Okan hocadan habersiz transfer yapıyor diyenler vardı Okan hocayı bilerek saldılar medyanın önüne isimleri söyledi arka planda rahat hareket etmek içinBurada erden abiye laf edenler vardi, rashica gidince. Adam en iyi oyunculari getirmeye calisiyor. Cok buyuk destekliyorum okan hoca ve erden abiye
kaynağın sağlamdır diye düşünüyorum ama sorun şu ramos bittiyse niye bjk ile görüşüyor acaba biz CLye gidemezsek yedekte kalsın diye mi,mantıklı benceNe yazikki fb space odasi ve terimaport,samiyen herseyden haberdar.bana da geliyo bilgiler terim tayfadan.ramos bitti benim bildiğim,erden timur riski göze almış açıklamasından işaret etmiş
As, hg üstadSa, hayırlı nöbetler ben geldim.
Biraz kendi suçumuz yalnız, Halille Zahayi falan çalım mevzusunu ciddiye aldığımızı gösterdik halbise gerek yoktuE.Timur ; şu çalım işlerine herkes çok takılmış durumda, sizin ihtiyacınız olan biyerde birisini alıyorsunuz, sizde çalım atmış olmuyorsunuz, ben bu arada yediğimizi düşünmüyorum ama gelen oyunculara bağlı, insanların bişeyin çalım mı değilmi olduğunu kim geliyorsa ona göre karar verir. Mantıklı futbol izyeyicisi aaaa bunu alcaklarmış der.
yani diyorki Ziyech i aldım, raşikayı almadım. Raşikanın yerine gelene bakın diyor.gidin kumda oynayın diyor.
RDP?Yüzde bir ihtimali bile kovaliyosa fofana,gravenberg kesin var
Hoş bulduk, bugün Salim'e göre çok hareketli geçecekti ama yaprak bile kıpırdamadı anlamadım.As, hg üstad
Cl de lazım hocam Nelson apo biri ceza yese yandıkStopere ihtiyacimiz falan zerre yok bu arada
Cok ucuz maliyete 31-32 yasinda tecrubeli biri olabilir belki
iyide 1 tane bile çalım yemedikki, raşikayı bekletip bekletip yol verdik, yerinede Ziyech i aldık.Biraz kendi suçumuz yalnız, Halille Zahayi falan çalım mevzusunu ciddiye aldığımızı gösterdik halbise gerek yoktu
lo celso başakşehire gittiBana mantıklı gelen bir seçenek var. Dominguez + Lo Celso(Kiralık + opsiyon) olabilir biri 6.5 biri 8.5 farklı oyun tarzlarına da dönüş yapabiliriz.
Evet o da