Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana hadi olum benim hayalim CL de

Hadi Sn. Döşamp oyuncuya CL'de olan bir takıma gitmesi yönünde telkinde bulun

Ya aslında Fenerliler bugün tüm gün orta saha kovalamışlar açın bakın en çok istediklerimi isim kim alacağımız adam da odur

Bir ara o isim Ndidi'ydi sonra bir ara Kalvin Phillips oldu

Ya aslında Fenerliler bugün tüm gün orta saha kovalamışlar açın bakın en çok istediklerimi isim kim alacağımız adam da odur

Bir ara o isim Ndidi'ydi sonra bir ara Kalvin Phillips oldu
Bunların yayınları da çok fena oluyor dün boştayken şöyle 1-2 saat yayınlarına baktım acayip iyi iş çıkarıyorlar bizde öne çıkan kimse yok adamlar twitchi bile esir almaya başladı. Yayındayken 3-4 kişi sürekli oluyor ara ara telefonla muhabirlerle mesaj ya da telefonla görüşme yapıp haber filan alıp aktarıyor bizdekiler anca kavga etsinler.

Bundan 10 sene önceydi,içime mi doğdu bilmem meliksaha hic sebepsiz bi anligina sinir olup attığın mesajlara dikkat et diye bi dm yolladiydim,öylesine.O da ne oldu demişti,saka yaptım demiştim

Bunların yayınları da çok fena oluyor dün boştayken şöyle 1-2 saat yayınlarına baktım acayip iyi iş çıkarıyorlar bizde öne çıkan kimse yok adamlar twitchi bile esir almaya başladı. Yayındayken 3-4 kişi sürekli oluyor ara ara telefonla muhabirlerle mesaj ya da telefonla görüşme yapıp haber filan alıp aktarıyor bizdekiler anca kavga etsinler.
Rtaş kavgasız dinlenmez ya o yayınlar.

Torsten abinin,engonun olduğu spaceler sıkıcı ya

Rtaş kavgasız dinlenmez ya o yayınlar.
Transfer konularında rakibin planlarını öğrenmek iyi oluyor birini alacaklarsa direk aniden görünce çok koymuyor, Fred haberlerini 2 gün öncesinden çözmüştüm. Bugünde bir şeyler yapıyorlardı sürpriz diyip isim sızdırmıyorlardı kokusu yarın çıkar birini daha bitirmek üzerelermiş.

Transfer konularında rakibin planlarını öğrenmek iyi oluyor birini alacaklarsa direk aniden görünce çok koymuyor, Fred haberlerini 2 gün öncesinden çözmüştüm. Bugünde bir şeyler yapıyorlardı sürpriz diyip isim sızdırmıyorlardı kokusu yarın çıkar birini daha bitirmek üzerelermiş.
Birini alırlarsa ya da ciddi hedefse her türlü öğreniyorsun burada da zaten

O heriflerin küfürlü kavgalı yayınlarını bile ileri sara sara izliyorum sürekli bir hakem makem bilmem ne sonra biri çıkıyor İsmail ligdeki en iyi ön libero falan diyor baş ağrıtıcı content

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt