Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asunçao’dan sonra şu FM profil işi yasaklanmalıydı

Dominguez iyi oyuncu, ondan bağımsız
Ben askerdeydim arkadaş dedi la orta saha'ya birini aldık flan diye adam gelmiş sahaya çıkmış sonra gitmiş. Adamın yüzünü bile görmedim sonraları transfermarkt'dan baktım.

Maliyet ve teknik ile ilgili karar vermeden mi 2 gündür adamı kontrol ettiriyoruz, delimiyiz biz, ayrıca adam deli mi alması belli olmayan kulübe ellenmedik yerini bırakmasın.
O kariyerde bir adamın bu muameleyi kabul etmesi için; ya ciddi defosu olup, bir umut şansını denemesi, yahut hayatındaki en büyük emelinin parçalı formayı giymek olması gerekir. Kesin ikincisidir!..

Yanlış anlaşılmasın; Ziyech transferine muhalif değilim. Sağlık kontrolü aşamasına gelindiyse karar çoktan verilmiş olmalıdır; sağlam çıkarsa da transfer gerçekleşir. Aksi ihtimalleri düşünmek istemem şahsen; sonraki olası transferler için son derece olumsuz referans teşkil edecektir; her iş belli seviyede ciddiyet gerektirir...

kimi alırsak alalım, kalede muslera varken 3 yerli kuralı devam ettiği sürece istediğimiz oyun gücüne ulaşamayacağız.

şuanki kadromuzda sırıtmadan oynayabilecek yerli oyuncu sayısı 2-3 felandır.

hakan çalhanoğlu, çağlar söyüncü ve orkun kökçü haricinde bu kadroda kesin 11 oynar diyebileceğimiz bir yerli yok. bunların da maliyeti belli...

mesela uğurcan çakır, merih demiral bile bölgelerinde oynayan oyuncularımızdan dolayı soru işareti bırakır, 0 soru işaretiyle yazamayız yani.

kimi alırsak alalım, kalede muslera varken 3 yerli kuralı devam ettiği sürece istediğimiz oyun gücüne ulaşamayacağız.

şuanki kadromuzda sırıtmadan oynayabilecek yerli oyuncu sayısı 2-3 felandır.

hakan çalhanoğlu, çağlar söyüncü ve orkun kökçü haricinde bu kadroda kesin 11 oynar diyebileceğimiz bir yerli yok. bunların da maliyeti belli...

mesela uğurcan çakır, merih demiral bile bölgelerinde oynayan oyuncularımızdan dolayı soru işareti bırakır, 0 soru işaretiyle yazamayız yani.
Ligde kazimcan demirbay Abdülkerim var. O olmadı Abdülkerim kazimcan aktürkoglu var, o olmadı 3lü permutasyon işte bi ton yerli var muslera yerine Günay dahil . Şampiyonlar liginde de serbest zaten, daha nasıl bi yerli rotasyonu olmalı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ziyech denılen eleman feguli etkisi yapar mı

ziyech denılen eleman feguli etkisi yapar mı

Düzenli oynadığı zamanki Ziyech olsa çok daha fazlasını verir de işte Chelsea dönemi düzenli oynamadığı için katkısı da az ve istikrarsız olmuş. O yüzden son durumunda ne verir kesin konuşmak zor. Ritmini bulması uzunca vakit alabilir bence. Öyle olursa tam Feghouli gibi olur tabi ilk yarı yatıp ikinci yarı oynama hesabı :D

ziyech bugün de gelmezse ya uçağa başka birini de eklemek istiyorlardır ya da sağlık durumunda malum konu doğru çıkmıştır alternatifini almak için uğraşıyoruzdur. teknik ve mali konular bahanesi hikaye.

Ziyech konusunda birşeyler var belli, Haluk birşeyler biliyor ama geveledi, sağlıktan bağımsız maliyet ile alakalı olabilir
Maliyet ile ilgili bir durum olsaydı, elin topçusunu niye hastane hastane gezdirip rapor isteyelim kulübünden. Erden başkan jiç olumsuz bişi demedi, Haluka mı inancaz Erden başkana mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt