- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Yok cafer güney bile tatlı herifVar mı mistik kara listende başka üyeler ayık gezelim biz de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok cafer güney bile tatlı herifVar mı mistik kara listende başka üyeler ayık gezelim biz de
Nottingham'a gitmezse...———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Tete-
—Torreira-Fofana—
Hayalim
bile derkenYok cafer güney bile tatlı herif

Komik bi adam gercektenbile derken
aynen bence de en iyi raşikacılardan biri o
Yok cafer güney bile tatlı herif
Ben askerdeydim arkadaş dedi la orta saha'ya birini aldık flan diye adam gelmiş sahaya çıkmış sonra gitmiş. Adamın yüzünü bile görmedim sonraları transfermarkt'dan baktım.Asunçao’dan sonra şu FM profil işi yasaklanmalıydı
Dominguez iyi oyuncu, ondan bağımsız
Hic son gun transferi yapmamisiz gibiGruplar aciklansin geriye 1-2 gun kaliyor. Hangi ara yapacan transferi?
Maliyet ve teknik ile ilgili karar vermeden mi 2 gündür adamı kontrol ettiriyoruz, delimiyiz biz, ayrıca adam deli mi alması belli olmayan kulübe ellenmedik yerini bırakmasın.Sağlık taramasına girmeden karar veremiyorlar mıymış maliyetle ilgili
O kariyerde bir adamın bu muameleyi kabul etmesi için; ya ciddi defosu olup, bir umut şansını denemesi, yahut hayatındaki en büyük emelinin parçalı formayı giymek olması gerekir. Kesin ikincisidir!..Maliyet ve teknik ile ilgili karar vermeden mi 2 gündür adamı kontrol ettiriyoruz, delimiyiz biz, ayrıca adam deli mi alması belli olmayan kulübe ellenmedik yerini bırakmasın.
Ligde kazimcan demirbay Abdülkerim var. O olmadı Abdülkerim kazimcan aktürkoglu var, o olmadı 3lü permutasyon işte bi ton yerli var muslera yerine Günay dahil . Şampiyonlar liginde de serbest zaten, daha nasıl bi yerli rotasyonu olmalıkimi alırsak alalım, kalede muslera varken 3 yerli kuralı devam ettiği sürece istediğimiz oyun gücüne ulaşamayacağız.
şuanki kadromuzda sırıtmadan oynayabilecek yerli oyuncu sayısı 2-3 felandır.
hakan çalhanoğlu, çağlar söyüncü ve orkun kökçü haricinde bu kadroda kesin 11 oynar diyebileceğimiz bir yerli yok. bunların da maliyeti belli...
mesela uğurcan çakır, merih demiral bile bölgelerinde oynayan oyuncularımızdan dolayı soru işareti bırakır, 0 soru işaretiyle yazamayız yani.
ziyech denılen eleman feguli etkisi yapar mı
Huyumuzdur beklettiğimiz adamı almayız40 gün bekletigimiz adamida alalim, adama ayip olmasin bari.
Şöyle güzel bir patlasalar ne güzel olurdu.
Usta sakat olsaydı Erden başkan derdi dün akşam baktık kontrol ettik sakatmış almadık vazgeçtik, bunda da bişi yok kimsede eleştirmezdi niye olmadı diye.ziyek harbi sakatta bızımkıler vazgecmek ıcın böyle mı konusuyor
Maliyet ile ilgili bir durum olsaydı, elin topçusunu niye hastane hastane gezdirip rapor isteyelim kulübünden. Erden başkan jiç olumsuz bişi demedi, Haluka mı inancaz Erden başkana mıZiyech konusunda birşeyler var belli, Haluk birşeyler biliyor ama geveledi, sağlıktan bağımsız maliyet ile alakalı olabilir