Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet özcan galatasaraylı değil ki.gsli olmayıp gs muhabiri olanlardan.
Adam 15 yıl öne şunu yazmış, muhabir olmadan önce yıllardır Galatasarayla ilgili yazdı çizdi. Başka takımlı demek de iftira olur artık:

30 maç oynayamazmı e hani uçan kaçan arkasından ah vah edeceğimiz bizden de bu adam geçti diyeceğimiz İtalyan aygırıydı.50 milyonluk adamdı en büyük yerlerde görecektik.Aston villa da 30 maç oynayamaz başımıza kalır diye mi korktuk.
Bu arkadaşların en büyük çelişkisi de bu. Muhteşem topçu ama premier ligde oynayamaz oluyor işlerin gelince.

dikkat ederseniz icardi haric ciddi anlamda bonservisli topcu almadik demek ki digerleri de bonservisi elinde topcular olacak (ziyech, ramos vs.)

bonservisli oyuncu beklemeyin yani; ancak satis yaparsak bonservisli adam gelir
Bence asil parayi orta sahaya gomecegiz , asil ondan diger transferlerde strateji olarak oyle davranildi diye dusunuyorum. Bonservisi elinde iyi bir orta saha yok piyasada.

Şu emojilere falan bak sanki şampiyonlar ligi yarı finali :d Böylesi daha iyi oluyor açıkcası bu gazla 2-3 haftaya şampiyonluk kutlamaya başlar bunlar sonları gene fiyasko :d
Millet sahibi Fenerli normaldir diyor ama değil. Burada milli mesele sözkonusu lig maçı değil bunlar. Sahibi Fenerli olabilir herkes takım tutuyor ama GS kompleksi Türklüğüne ağır basmış sorun burda. Sen spor kanalıysan ve ücretliysen subjektif olamazsın, olursanda bu normal bir durum olmuyor. Fbtv değilki bu.

Hakim Ziyech transfer görüşmelerini tamamlamak adına İstanbul'a davet edildi.

Oyuncu son kez sponsor hastanede detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalanacak. (Nevzat Dindar)

Bu ülkedeki Fb yi parlatma operasyonu nedir bilmiyorum benim için çok önemli olmamakla beraber bu tür kanallara yanlı tutum gösterdiği için taraftar tepki göstermesi lazım salak olmadığımızı da bilmeleri lazım.
F5 in ciddi bir lobisi var biz halkın takımıyız ama bunların başarısız olma sebebide bu zaten en başta

Polonyalı cicaldao edremit bld spora gol atınca birden süper star Phil foden olmuş
Önü bomboş,sol ayağı ile cezasahasi önünden sut atmış.gecen sene de lincoln kadıköy'de 2 jeneriklik gol atınca bu lincoln bizim lincoln gibi olabilir diyenler mevcuttu

Burada bazı arkadaşlar var içten içten fener hayranı fener oyuncuları 3.kume takımlarına karşı cosunca anında yazıyorlar ama biraz dişli bir takıma zorlanınca tek kelime yok
Syzmanski geçen mac yerden duz top çevirdi diye ovduler yav,aynilari rashica istiyo

tadic

5 mac 3 gol 2 asist

skimanski

5 mac 2 gol 3 asist

dzko

3 mac 3 gol 2 asist

bu adamların transferleri niye hep lige zımba gibi başlıyor lan senelerdir

bizimkilerde kastamonu ayısı gibi martda açılıyor
Oynadıkları yakınlar köy takımları biz de oranın şampiyonama 3 attık hiç övmediniz neden?

Abicim Haluk Yürekli bu haberi kendisi ilk girmediği için yine senaryolar üretiyor. Angelino transferi için de Manchester City’den izin alınması gerekiyor çakan diyordu. Tamam Haluk Abi ilk sen söyledin dicez.
Angelino masadan kalkti diyen adamlar bunlar.koca yaz bi bakambuyu bildiler,herseyi bilir oldular

Ziyech transferinde zaniolonun resmileşmesini bekliyoruz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt