- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Şu an bjk daha iyi duruyor vallaFeneri övmeleri güzel oluyor sonra yıkımı daha tatlı oluyor.Beklentili başlasınlar ki eğlencemiz olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an bjk daha iyi duruyor vallaFeneri övmeleri güzel oluyor sonra yıkımı daha tatlı oluyor.Beklentili başlasınlar ki eğlencemiz olsun.
Şpertşyan ne zaman gelecek rnşMillet sahibi Fenerli normaldir diyor ama değil. Burada milli mesele sözkonusu lig maçı değil bunlar. Sahibi Fenerli olabilir herkes takım tutuyor ama GS kompleksi Türklüğüne ağır basmış sorun burda. Sen spor kanalıysan ve ücretliysen subjektif olamazsın, olursanda bu normal bir durum olmuyor. Fbtv değilki bu.
zendaya kadın mıdır
İyi Galatasaray'lı ama ruh hastası.mehmet özcan galatasaraylı değil ki.gsli olmayıp gs muhabiri olanlardan.
drat n zmaanZiyek açıklansın gerilmeye başlıyorum.
Yarin TribündeZiya geldi mi
24 ekimde başlıyormuş. Ekim ayına girmemizle birlikte gangi toplariz. Bir ay daha sabret cnm.drat n zmaan
genel ve vip olan ?
Beni de alindrat n zmaan
genel ve vip olan ?
Bunu net şekilde ifade etti miErden Timur gelecek hafta dediğine göre önemli hedeflerden 1-2siyle anlaşma zemini oluşmuş demektir. İsim sizmadan bitmeli bu iş.
bu mehmet özcan denen onun bunun çocuğuna artık birşeyler yapmak farz oldu
bu onun bunun çocuğu çok net koç için çalışıyor buna emin oldum
bu artık artniyet!!!
Liverpool ve manu istedi alamadi. Yalan haberler.
Kulübümüzde bu adamın varlığından haberdar bir insan evladı olduğunu düşünmüyorum renkdaş. Varsa da Ziyech transferinden sonra artık alınmazdı. Yani o yangın daha çıkarken söndürüldü :crushed:Şpertşyan ne zaman gelecek rnş